• ηλιακό σκάφος

  Προηγμένη τεχνολογία κατασκευής σκαφών

  Έθιμο. Ποιότητα. One-Stop σχεδιασμού σκαφών και της Μεταποίησης με βάση τις ανάγκες σας

  Προσαρμοσμένη βάρκα, επισκευής σκαφών, σχεδιασμού σκαφών

 • ηλιακό σκάφος

  43-ετή εμπειρία κατασκευής σκαφών

  ποιοτικό σχεδιασμό βάρκα με βάση τις ανάγκες σας

  Προσαρμοσμένη βάρκα, επισκευής σκαφών, σχεδιασμού σκαφών

Άρθρο

Αξιόπιστη επεξεργασία κτίριο σκάφος είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ασφάλειας βαρκάδα. Ασφαλής βαρκάδα ξεκινάει με ένα ασφαλές σκάφος.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) ενσωματωμένο σκάφος πρώτη εργάσιμη του κόσμου και, επίσης, ήταν η πρώτη βαρκάρη ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να αρχίσει η δημιουργία fiberglass (ΠΠΕ) σκάφη πριν από 20 χρόνια, καθώς έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί οικο- φιλικό ηλιακή ενέργεια βάρκες. SSF είχε πουλήσει περισσότερα από 1.000 σκάφη σε περισσότερες από 30 χώρες.

 • SSF αλιευτικό σκάφος
 • βάρκα επιβατών
 • βάρκα εργασίας
 • θαλαμηγός

Ακόμη και πριν από 20 χρόνια, SSF είχε ήδη αρχίσει να χτίσει πλοία, εφαρμόζοντας επαγγελματική συστήματα λογισμικού της εταιρείας και το σχεδιασμό. Μαζί με τις συμβατικές τεχνικές ΠΠΕ πλαστικοποίηση , επίσης με συνέπεια να συνεργάζεται με τις ενώσεις βαρκάρη εσωτερικά όσο και διεθνώς, προκειμένου να λάβουν τις πιο up-to-σύγχρονες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας έγχυση εποξική ρητίνη. SSF είναι πάντα ψάχνει για τεχνολογίες που μπορούν την ίδια στιγμή επιβάλλουν βάρκες "? στερεότητα και επίσης να μειώσει τα βάρη.

τεχνολογία κατασκευής σκαφών

Σκάφη που χτίστηκε με τα διεθνή πρότυπα - DNV, ABS, LR, CR

βάρκα κτίριο διεθνή πρότυπα

Εκτός από τα αλιευτικά σκάφη , SSF έχει κάνει τα επιβατηγά πλοία. Αν πάτε στα αξιοθέατα, μπορείτε να δείτε τους τα επιβατηγά πλοία περιοδεύσει γύρω από τα λιμάνια σε διάφορες πόλεις. Άλλα από βάρκα επιβατών και αξιοθέατα πλοία, SSF είναι επίσης ένας βετεράνος της οικοδόμησης διαφόρων πλοίων, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητικών σκαφών 260 ton , περιπολικά σκάφη , πολυτελή γιοτ , φορτηγά πλοία, σκάφη αλιείας δίκη, τα σκάφη της πρόληψης πετρελαιοκηλίδων, ποτάμι βάρκες εργασίας, 95, 160, 180 , 250 τόνος σκάφη με παραγάδια , κ.λπ. Κάθε πλοίο είναι χτισμένο με διεθνείς πιστοποιήσεις (DNV, ABS, LR, CR) να αποδείξει SSF ικανότητα 's στην κατασκευή σκαφών με τα πρότυπα της υψηλής τεχνολογίας και παγκόσμιας κλάσης.

Νέο επιχειρηματικό μοντέλο - αλιευτικό σκάφος επισκευή

Πριν από χρόνια, Qijing ήταν μία από τις περιοχές που έκανε Ταϊβάν ένα από τα κορυφαία 7 βάρκα κατασκευής χώρες του κόσμου . Δεκαετίες αργότερα, η κατασκευή σκαφών επιχειρήσεων επιβραδύνθηκε λόγω του ανταγωνισμού της αγοράς και ρύθμιση της κυβέρνησης, SSF επέζησε και έγινε ένας από τους λίγους κατασκευαστές σκαφών ΠΠΕ που είναι ικανές να κατασκευάσουν πλοία ΠΠΕ που είναι κάτω από 300 τόνους . Για να επιβιώσουν, SSF άρχισε να επισκευάσει τα αλιευτικά σκάφη ως εναλλακτική επιλογή των επιχειρήσεων. Πριν από χρόνια, τα αλιευτικά σκάφη έπρεπε να έχουν μείον-45 βαθμούς ψυγεία για αλιευτικών αποθεμάτων. Αργότερα, ο κανόνας άλλαξε, απαιτώντας μείον 60 βαθμούς. Υπήρχαν πολλά αλιευτικά σκάφη που έπρεπε να τροποποιήσουν θερμοκρασία αποθήκευσης τους, και αυτό είναι το πώς SSF ξεκίνησε το σκάφος τους επισκευή των επιχειρήσεων. Και επειδή τα 43 χρόνια της εποχικής εμπειρία, το σκάφος επισκευή ποιότητά τους έχει πάντα ξεπέρασε τις προσδοκίες του πελάτη τους. Μέχρι στιγμής, έχουν επισκευαστεί αλιευτικά σκάφη από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊβάν, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, κ.λπ.
Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

Qijing είναι μια πόλη βρίσκεται κοντά σε Kaohsiung της Ταϊβάν στη νοτιοδυτική. Εκτός από τα θαλασσινά και τις παραλίες, Qijing είναι επίσης μια περιοχή που έχει κάνει Ταϊβάν ένας από τους κορυφαίους 7 πολυτελή χώρες κατασκευής γιοτ του κόσμου. LVMH Διευθύνων Μπερνάρ Αρνό, γερμανική οδηγού αγώνων Ralf Schumacher και ο ιδιοκτήτης της Swarovski όλα αγοράζονται πολυτελείς θαλαμηγούς στην Ταϊβάν.

"Made in Ταϊβάν" σκάφη έχουν μάλιστα χαρακτήρισε τις αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές. Ως εκ τούτου, ισχυρές δυνατότητες σχεδιασμού προσαρμογής και της καινοτομίας γιοτ Ταϊβάν κατασκευαστές σκαφών »έχουν προσελκύσει πλούσιους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με την ισχυρή φήμη τους και περισσότερα από NT $ 50 δισεκατομμύρια (US $ 1.500.000.000) των εσόδων, οι ναυπηγοί της Ταϊβάν έχουν ενθαρρυνθεί να αναβαθμίσουν τις τεχνολογίες τους, προκειμένου να χτίσει εξελιγμένα και προηγμένα σκάφη αναψυχής.

Πολυτελή γιοτ οικοδόμος με εκλεπτυσμένο εσωτερικό σχεδιασμό καθώς και αυθεντικά κατασκευή σκαφών δεξιότητες - SSF

Πριν από έξι χρόνια, SSF κλήθηκε να συμμετάσχετε σε ένα σχέδιο της κυβέρνησης εμπλέκονται σε σχεδιασμό γιοτ και την κατασκευή γιοτ . Ως εκ τούτου, SSF προχώρησε ένα βήμα παραπέρα για να επενδύσει σε ένα εργοστάσιο κτίριο γιοτ, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας εξοπλισμού και επέκταση των εγκαταστάσεων. SSF χρησιμοποιεί παγκοσμίου επιπέδου εξοπλισμό και κορυφαία ποιότητα υλικών για γιοτ του κάθε πελάτη? Volvo Penta IPS, Cummins Αυνάν, συστήματα ισχύος Caterpillar? Αυνάν ή Northern Light θαλάσσια γεννήτριες και συστήματα κλιματισμού? Θαλάσσιων συστημάτων GPS Raymarine ή Garmin? ABT - Trac σταθεροποιητές? Sidepower και ZF Ταχύτερη έλικες? Miele ψυγεία και Fisher Paykel πλυντήρια πιάτων. Για να επιβάλουν την ποιότητα και τη μοναδικότητα κάθε γιοτ, τα περισσότερα από τα αξεσουάρ γιοτ είναι προσαρμοσμένες, συμπεριλαμβανομένων 316 κιγκλιδώματα από ανοξείδωτο χάλυβα, που εισάγονται Μιανμάρ δάπεδα από ξύλο τικ, και high-end ξύλο για εσωτερική διακόσμηση.

SSF οι σχεδιαστές 's είναι ειδικοί στη χρήση καλόγουστα χρώματα και τα σχέδια για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, οικεία αίσθηση στο γιοτ. Για το σχεδιασμό πολυτελές εσωτερικό γιοτ , υπάρχουν φυσικά μάρμαρα, χειροποίητα χαλιά, ultraleather ή δέρματα αλκαντάρα. Κάθε σκάφος, είναι ABYC, CE, DNV ISO 9001-2000 πιστοποιηθεί. SSF 'σχεδιαστική ομάδα s εξασφαλίζει πολυτελές γιοτ σας είναι ένα αριστούργημα της τέχνης που σας φέρνει την ειρήνη και τη χαρά. SSF »συλλογές γιοτ s συμπεριλαμβανομένων 37ft Cabrio, 55ft Express, 56ft Flybridge , 58ft Pilothouse, 62ft Pilothouse, 76ft Explorer, 85ft Expedition, κ.λπ.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. - Αναπτυξιακή Εταιρεία

Για γενεές, SSF τα μέλη της οικογένειας είχαν την αλιεία για τα προς το ζην και να ζουν κοντά στον ωκεανό σε ένα μικρό ψαροχώρι. «Όταν οι περισσότεροι αλιείς χρησιμοποιούν ακόμα sampans για την αλιεία, που είχε προσλάβει εργαζόμενους για την κατασκευή 40 ξύλινα πόδια μηχανοκίνητα σκάφη", Denny Huang υπενθύμισε. Χρόνια αργότερα, όταν η οικονομία της Ταϊβάν άνθιζε, SSF ξεκίνησε την ανακύκλωση του πετρελαίου εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανακύκλωση εμπορικού πετρελαίου αλιευτικό σκάφος. Ωστόσο, ενώ η επιχείρηση είχε κάνει μεγάλη, η κυβέρνηση της Ταϊβάν αποφάσισε να αναλάβει αυτό λόγω των νέων κανονισμών. Ως εκ τούτου, SSF αναγκάστηκε να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση.

Στις παλιές ημέρες, τα δοχεία λαδιού και νερού μέταλλο ήταν βαρύ και εύκολα πήρε σκουριασμένα. Μια μέρα, υπήρχε ένας πωλητής προσπαθεί να πουλήσει fiberglass (ΠΠΕ), ένα υλικό που εφευρέθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, και Denny Huang σκεφτεί μια ιδέα να χρησιμοποιήσετε τις φίμπεργκλας για να αντικαταστήσει τα δοχεία λαδιού και νερού μέταλλο για τα αλιευτικά σκάφη. Η επιχείρηση ήταν ευημερούσα! Κάθε αλιεία ιδιοκτήτης του σκάφους ήθελε μεταλλικά δοχεία τους αλλάξει σε fiberglass αυτά. Μια φορά, ένας από τους ιδιοκτήτες σκαφών είπε Denny Huang: Denny, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε fiberglass για την κατασκευή σκαφών; Denny Huang απάντησε, «αυτό είναι αυτό που χρησιμοποιούν για την κατασκευή πλοίων σε ορισμένες χώρες." Η συζήτηση ενέπνευσε Denny Huang, το 1971, για να αγοράσει ένα παλιό κρέας ψάρι εργοστάσιο επεξεργασίας και να ξαναφτιάξουν το σε ένα εργοστάσιο αλιευτικό σκάφος για να ξεκινήσει του κατασκευαστική δραστηριότητα βάρκα .

Κατά το πρώτο έτος, SSF χτίστηκε μια σειρά από πολυεστερικά σκάφη 70 ποδιών για μια αλιευτική εταιρία, το επόμενο έτος, είχαν κατασκευαστεί εννέα πόδια 95 αλιευτικά σκάφη. Αργότερα, λόγω της πολιτικής ελέγχου ξύλο, FRP τις παραγγελίες τους βάρκα ανέβηκε σαν τρελός. "Το πρώτο ΠΠΕ ναυπηγό στην Ταϊβάν», SSF έγινε τόσο δημοφιλής στην Ταϊβάν που άρχισαν να δέχονται παραγγελίες από άλλες χώρες, όπως η εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία αλιεία τόνου σκάφος που κατασκευάστηκε για μια ινδονησιακή εταιρεία αλιείας.

Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

 • γιοτ pod οδηγείται σύστημα
 • 85ft εκστρατεία γιοτ
 • 85ft εκστρατεία γιοτ
 • 85ft εκστρατεία γιοτ
 • 76ft εξερευνητής γιοτ
 • 76ft εξερευνητής γιοτ
 • 76ft εξερευνητής γιοτ

Προβολή SSF βάρκες 's

επικοινωνήστε μαζί μας

Κατηγορία προιόντος

Στείλτε μια έρευνα

Επικοινωνία SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Επικοινωνήστε με έναν βαρκάρη για την οικοδόμηση σας σκάφος, το σχεδιασμό γιοτ, επισκευής σκαφών, και προσαρμοσμένες βάρκα.

ρωτήσετε τώρα

Έτοιμο e-Support

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

σχετίζονται Αναζήτηση προϊόντων

English | فارسی | Ελληνικά | Việt | ไทย | Türkçe | हिन्दी | Français | 한국어 | Italiano | Português | Español | العربية | 日本語 | Română | Nederlands | Polska | Filipino | Русский | Indonesia | Deutsch | Close