• zonne-energie aangedreven boot

  Geavanceerde boot gebouw Technology

  Aangepast. Kwaliteit. One-Stop boot ontwerp en fabricage op basis van uw wensen

  Custom boot, boot reparatie, bootontwerp

 • zonne-energie aangedreven boot

  43-jarige botenbouw ervaring

  Kwaliteit boot ontwerp op basis van uw wensen

  Custom boot, boot reparatie, bootontwerp

Artikel

Betrouwbare scheepsbouw verwerking is een essentieel onderdeel van veiligheid varen. Veilig varen begint met een veilige boot.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) bouwde 's werelds eerste werkende boot en was ook de eerste boot bouwer die het initiatief om te gaan bouwen nam glasvezel (FRP) boten 20 jaar geleden, maar ook ontworpen en vervaardigd eco- vriendelijke zonne-aangedreven boten. SSF had meer dan verkocht 1.000 boten in meer dan 30 landen.

 • SSF vissersboot
 • passagiersboot
 • werken boot
 • jacht

Zelfs 20 jaar geleden, SSF was al begonnen om boten te bouwen door het aanbrengen van professioneel bedrijf software en design systemen. Samen met conventionele FRP lamineren technieken , maar ook consequent samen met botenbouwer verenigingen intern als internationaal, om de meest up-to-date technologieën, waaronder epoxyhars infusie technologie ontvangen. SSF is altijd op zoek naar technologieën die op hetzelfde moment kan afdwingen boten '; robuustheid en verminderen ook gewichten.

scheepsbouw technologie

Boten gebouwd met internationale normen - DNV, ABS, LR, CR

boot building internationale normen

Naast de vissersboten , SSF is het maken van passagiersboten. Als je gaat sightseeing, kunt u zien hun passagiersboten toeren rond de havens in verschillende steden. Anders dan passagiersboot en sightseeing schepen, SSF is ook een veteraan van het bouwen van verschillende boten, waaronder 260 ton onderzoeksschepen , patrouilleboten , luxe jachten , vrachtschepen, visserij proef boten, olieramp preventie boten, rivier werken boten, 95, 160, 180 , 250 tonijn longliner boten , etc. Elke boot is gebouwd met internationale certificeringen (DNV, ABS, LR, CR) om te bewijzen SSF vermogen 's in het vervaardigen van boten met hoogwaardige technologie en normen van wereldklasse.

Nieuw business model - vissersboot repareren

Jaren geleden, Qijing was een van de districten die Taiwan één van de gemaakte s werelds top 7 boot productielanden . Decennia later, de boot building vertraagd als gevolg van concurrentie op de markt en overheidsregulering, SSF overleefde en werd een van de weinige FRP scheepsbouwers die in staat van het bouwen van FRP boten die onder 300 ton . Om te overleven, SSF begonnen met vissersboten te repareren als een alternatieve bedrijfsmodellen optie. Jaren geleden, werden vissersboten verplicht tot min-45 graden koelkasten voor vissen voorraad te hebben. Later, de regel veranderd, waarbij minus 60 graden. Er waren veel vissersboten die nodig is om hun bewaartemperatuur aan te passen, en dat is hoe SSF begonnen hun boot repareren van bedrijven. En vanwege hun 43 jaar van seizoensgebonden ervaring, heeft hun boot repareren kwaliteit altijd overtrof de verwachtingen van hun cliënt. Tot nu toe hebben ze gerepareerd vissersboten uit verschillende landen, waaronder Taiwan, Australië, Japan, Korea, de Filippijnen, Thailand, enz.
Neem contact op met een Taiwan botenbouwer - SSF

Qijing is een stad in de buurt Kaohsiung gelegen in het zuidwesten van Taiwan. Naast zeevruchten en stranden, Qijing is ook een wijk die Taiwan een van 's werelds top 7 luxe jacht producerende landen heeft gemaakt. LVMH Chief Bernard Arnault, de Duitse coureur Ralf Schumacher en de eigenaar van Swarovski alle gekochte luxe jachten in Taiwan.

"Made in Taiwan" jachten zijn zelfs op de Amerikaanse tv-shows. Daarom hebben Taiwan scheepsbouwers 'sterke maatwerk en innovatie jacht ontwerpmogelijkheden rijke mensen over de hele wereld aangetrokken. Met hun stevige reputatie en meer dan NT $ 50000000000 ($ 1,5 miljard) aan opbrengsten, hebben Taiwan botenbouwers zijn aangemoedigd om hun technologieën te upgraden om verfijnde en geavanceerde jachten te bouwen.

Luxe jacht bouwer met verfijnde interieur plus authentieke botenbouw vaardigheden - SSF

Zes jaar geleden, SSF werd uitgenodigd om een regering project betrokken zijn mee te doen jachtontwerp en jachtbouw . Daarom SSF ging een stap verder te investeren in een jachtbouw plant, inclusief apparatuur inkoop en uitbreiding van de fabriek. SSF maakt gebruik van wereldklasse apparatuur en top kwaliteit materiaal voor jacht van elke klant; Volvo Penta IPS, Cummins Onan, Caterpillar energiesystemen; Onan of Northern Light marine generatoren en air conditioning systemen; Raymarine of Garmin marine GPS-systemen; ABT - Trac stabilisatoren; Sidepower en ZF Sneller schroeven; Miele koelkasten en Fisher & Paykel vaatwassers. Om de kwaliteit en uniciteit elk jacht af te dwingen, het grootste deel van het jacht accessoires zijn aangepast, met inbegrip van 316 roestvrij stalen leuningen, geïmporteerd Myanmar teak houten vloeren, en high-end hout voor interieurdecoratie.

SSF 's ontwerpers zijn experts in het gebruik van smaakvolle kleuren en designs om een moderne, intieme sfeer op het jacht te creëren. Voor luxe jacht interieur , zijn er natuurlijke marmer, handgemaakte tapijten, ultraleather of alcantara leder. Elke jacht, is ABYC, CE, DNV ISO 9001-2000 gecertificeerd. SSF 's design team zorgt ervoor dat uw luxe jacht is een meesterwerk van de kunst die u brengt vrede en vreugde. SSF ' s jacht collecties, waaronder 37 voet Convertible, 55ft Express, 56ft Flybridge , 58ft Pilothouse, 62ft Pilothouse, 76ft Explorer, 85ft Expedition, etc.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. - Company Development

Al generaties lang SSF had 's familieleden gevist voor een leven en wonen in de buurt van de oceaan in een vissersdorp. "Wanneer de meeste van de vissers nog steeds sampans gebruiken om te vissen, hadden ze werknemers tot 40 voet houten motorboten bouwen ingehuurd", Denny Huang opgeroepen. Jaren later, toen de economie van Taiwan booming was, SSF begonnen met een olie-recycling bedrijf dat is gericht op het recyclen van commerciële vissersvaartuig olie. Echter, terwijl de zaken groot aan het doen was, de Taiwanese regering besloot er overheen te nemen als gevolg van de nieuwe regelgeving. Daarom SSF werd gedwongen om een nieuw bedrijf te starten.

In vroeger dagen, de metalen olie en water containers waren zwaar en gemakkelijk kreeg verroest. Op een dag was er een verkoper probeert te verkopen glasvezel (FRP), een materiaal uitgevonden tijdens de Tweede Wereldoorlog, en Denny Huang gedacht van een idee om de glasvezel te gebruiken om de metalen olie en water containers te vervangen op de vissersboten. Het bedrijf was voorspoedig! Elke vissersboot eigenaar wilde hun metalen containers overgeschakeld naar degenen glasvezel. Een keer, een van de booteigenaars zei tegen Denny Huang: Denny, kunt u glasvezel gebruikt om boten te bouwen? Denny Huang antwoordde: "dat is wat ze gebruiken om boten te bouwen in sommige landen." Het gesprek geïnspireerde Denny Huang, in 1971, naar een oude vis vleesverwerkende fabriek te kopen en weer op te bouwen in een vissersboot plant om zijn beginnen boot productie bedrijf .

In het eerste jaar, SSF bouwde een reeks van 70 voet polyester boten voor een visserijbedrijf, het volgende jaar, ze hadden negen 95 voet vissersboten gebouwd. Later, als gevolg van het hout controlebeleid, hun FRP boot bestellingen gingen als een gek. "De eerste FRP botenbouwer in Taiwan", SSF werd zo populair in Taiwan, dat ze begonnen om bestellingen uit andere landen te ontvangen, zoals de ultra-lage temperatuur tonijn vissersvaartuig ze gebouwd voor een Indonesische visserijbedrijf.

Neem contact op met een Taiwan botenbouwer - SSF

 • jacht pod aangedreven systeem
 • 85ft expeditie yacht
 • 85ft expeditie yacht
 • 85ft expeditie yacht
 • 76ft explorer jacht
 • 76ft explorer jacht
 • 76ft explorer jacht

Bekijk SSF boten 's

Neem contact met ons op

Stuur een onderzoek

Contact SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Neem contact op met een botenbouwer voor uw boot bouwen, yacht design, boot reparatie, en boot op maat.

Informeer nu

Klaar e-Support

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", onze specialisten zullen met u binnenkort in de lucht.

Delen

Zoek naar gerelateerde producten

English | فارسی | Ελληνικά | Việt | ไทย | Türkçe | हिन्दी | Français | 한국어 | Italiano | Português | Español | العربية | 日本語 | Română | Nederlands | Polska | Filipino | Русский | Indonesia | Deutsch | Close