• barca cu motor solar

  Tehnologie avansată clădire cu barca

  Personalizat. Calitate. One-stop de proiectare barca și de fabricație în funcție de nevoile dumneavoastră

  barca personalizat, reparații barca, barca de proiectare

 • barca cu motor solar

  43 de ani de experiență clădire cu barca

  Design barca de calitate bazat pe nevoile dumneavoastră

  barca personalizat, reparații barca, barca de proiectare

Articol

Fiabile de prelucrare a clădirii cu barca este o parte esențială a siguranței navigației. plimbare cu barca în condiții de siguranță începe cu o barcă în condiții de siguranță.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) , construit cu barca prima de lucru din lume și , de asemenea , a fost primul constructor de barca care a luat inițiativa de a începe construirea din fibră de sticlă de barci (FRP) în urmă cu 20 de ani, precum și eco- proiectate și fabricate friendly bărci cu energie solară. SSF a vandut mai mult de 1.000 de barci din peste 30 de țări.

 • SSF barca de pescuit
 • navă de pasageri
 • barca de lucru
 • iaht

Chiar și acum 20 de ani, SSF a început deja să construiască bărci de prin aplicarea de sisteme software de companie și de design profesional. Impreuna cu conventionale tehnici FRP de SSF laminare , ele cooperează , de asemenea în mod constant cu asociațiile de constructor de barca pe plan intern și internațional, pentru a primi cele mai noi tehnologii de până la zi, inclusiv tehnologia de perfuzie rășină epoxi. SSF este mereu in cautare de tehnologii care pot pune în aplicare în același timp , navelor de agrement; De asemenea, reduce și soliditate greutăți.

Tehnologia de construcție cu barca

Bărci cu construit cu standardele internaționale - DNV, ABS, LR, CR

construirea barca standarde internaționale

În afară de bărci de SSF pescuit , SSF a face transportul navelor de pasageri. Dacă te duci obiectivele turistice, puteți vedea lor bărci de pasageri turism în jurul porturilor în orașe diferite. Altele decât navele cu barca de pasageri și de vizitare a obiectivelor turistice, SSF este , de asemenea , un veteran de construire a diferitelor bărci cu inclusiv nave de 260 de tone de cercetare , nave de patrulare , iahturi de lux , nave de marfă, bărci proces de pescuit, barci de prevenire a scurgerii de petrol, bărci de lucru fluviale, 95, 160, 180 , 250 de barci de SSF pescuit ton cu paragate , etc Fiecare barca este construit cu certificari internationale (DNV, ABS, LR, CR) pentru a dovedi SSF capacitatea lui in productia de barci cu standarde de înaltă tehnologie și de clasă mondială.

Nou model de afaceri - barca de pescuit repararea

Cu ani în urmă, Qijing a fost unul dintre cartierele care a făcut Taiwan unul dintre primii 7 tari cu barca de fabricație lume . Decenii mai târziu, de afaceri clădire barca încetinit din cauza concurenței pe piață și reglementările guvernamentale, SSF a supraviețuit și a devenit unul dintre puținii constructori cu barca FRP , care este capabil de a construi bărci cu FRP care sunt sub 300 de tone . Pentru a supraviețui, SSF a început să repare bărci de pescuit ca o opțiune alternativă de afaceri. Cu ani în urmă, barci de pescuit au fost necesare pentru a avea minus 45 de grade pentru frigidere stoc de pește. Mai târziu, regula schimbat, care necesită minus 60 de grade. Au fost o mulțime de bărci de SSF pescuit , care este nevoie pentru a modifica temperatura de depozitare, și asta e modul în care SSF au început barca lor repararea afaceri. Și din cauza lor de 43 de ani de experiență de sezon, repararea calitatea barca lor a depășit întotdeauna la înălțimea așteptărilor clientului lor. barci de pescuit Până în prezent, s-au reparat din diferite țări, inclusiv Taiwan, Australia, Japonia, Coreea, Filipine, Tailanda, etc.
Contactati un constructor Taiwan barca - SSF

Qijing este un oraș în apropiere Kaohsiung situat în sud-vestul Taiwan. Pe langa fructe de mare și plaje, Qijing este , de asemenea , un district care a făcut Taiwan unul dintre primele țări de fabricație iaht 7 de lux din lume. LVMH șef Bernard Arnault, pilot de curse german Ralf Schumacher și proprietarul Swarovski toate achiziționate iahturi de lux din Taiwan.

"Made in Taiwan", iahturi chiar au fost prezentate pe emisiuni de televiziune americane. Prin urmare, capacități puternice de design personalizare și inovație iaht Taiwan barca constructori "au atras oameni bogați din întreaga lume. Cu reputația solidă și mai mult de NT $ 50 miliarde de euro (US $ 1,5 miliarde de euro) în venituri, constructorii barca din Taiwan au fost încurajați să faceți upgrade tehnologiile lor, în scopul de a construi iahturi sofisticate și avansate.

Constructor de iahturi de lux , cu un design interior sofisticat , plus autentice abilități de construcție cu barca - SSF

În urmă cu șase ani, SSF a fost invitat să se alăture unui proiect guvernamental implicat în proiectarea și construirea de iahturi de iahturi . Prin urmare, SSF a mers un pas mai departe de a investi într - o instalație de clădire iaht, inclusiv achiziționarea de echipamente și de extindere a plantelor. SSF foloseste echipamente de clasă mondială și materiale de calitate pentru iaht al clientului; Volvo Penta IPS, Cummins Onan, sisteme de alimentare Caterpillar; Onan sau Northern Light Generatoare marine și a sistemelor de aer condiționat; Sisteme marine GPS Raymarine sau Garmin; Stabilizatori Trac - ABT; Sidepower și ZF elicele mult mai repede; Frigidere Miele și mașini de spălat vase Fisher Paykel. Pentru a pune în aplicare calitatea și unicitatea fiecărui iaht, de cele mai multe accesorii de iahturi sunt personalizate, inclusiv 316 balustrade din oțel inoxidabil, podele din lemn de tec din import Myanmar, si lemn high-end pentru decorațiuni interioare.

SSF designerii s sunt experți în utilizarea de culori de bun gust și desene sau modele pentru a crea o atmosferă modernă, intim pe iaht. Pentru un design de lux iaht de interior , există marmura naturale, covoare lucrate manual, ultraleather sau piele de Alcantara. Fiecare iaht, este ABYC, CE, DNV ISO 9001-2000 certificat. SSF 'echipa de design e asigură iaht de lux este o capodoperă de artă , care va aduce pace și bucurie. SSF ' colecții de iahturi s , inclusiv 37FT Cabrio, 55ft Express, flybridge 56ft , 58ft timonerie, 62ft timonerie, 76ft Explorer, Expeditie 85ft, etc.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. - Development Company

Timp de generații, SSF 's membri ai familiei au fost de pescuit pentru o viață și care trăiesc aproape de ocean într - un sat de pescari. "Cand majoritatea pescarilor au fost încă folosind Sampans pentru pescuit, au angajat muncitori pentru a construi 40 de picioare bărci cu motor din lemn", Denny amintit Huang. Ani mai târziu, atunci când economia din Taiwan a fost în plină expansiune, SSF a început o companie de reciclare de ulei , care s - a concentrat pe reciclare ulei de nave de pescuit comercial. Cu toate acestea, în timp ce afacerea a fost a face mare, guvernul din Taiwan a decis să preia aceasta din cauza noilor reglementări. Prin urmare, SSF a fost obligat să înceapă o nouă afacere.

În vremurile de demult, uleiul si apa containerele de metal erau grele și ușor s-au ruginit. Într-o zi, a existat un agent de vânzări încearcă să vândă din fibră de sticlă (FRP), un material inventat în timpul al doilea război mondial, și Denny Huang gândit o idee de a folosi fibra de sticla pentru a înlocui ulei și apă containerele de metal de pe bărcile de pescuit. Afacerea a fost prosperă! Fiecare proprietar de barca de pescuit a vrut containerele lor de metal a trecut la fibra de sticla altele. La un moment dat, unul dintre proprietarii barca a zis Denny Huang: Denny, puteți folosi fibra de sticla pentru a construi barci? Denny Huang a răspuns: "asta e ceea ce le folosesc pentru a construi bărci de în unele țări." Conversație inspirat Denny Huang, în 1971, pentru a achiziționa o veche fabrica de prelucrare a cărnii de pește și reconstrui - l într - o instalație barca de pescuit pentru a începe sale de afaceri de fabricație cu barca .

In primul an, SSF a construit o serie de bărci din fibră de sticlă 70 picior pentru o companie de pescuit, anul viitor, au construit nouă bărci de pescuit 95 picior. Mai târziu, din cauza politicii de control din lemn, ordinele lor cu barca FRP au urcat ca un nebun. "Primul constructor barca FRP în Taiwan", SSF a devenit atât de popular în Taiwan , care au început să primească ordine de la alte țări, cum ar fi temperatura ultra-scăzută navă de pescuit ton au construit pentru o companie de pescuit indoneziană.

Contactati un constructor Taiwan barca - SSF

 • pod iaht condus de sistem
 • 85ft expediție iaht
 • 85ft expediție iaht
 • 85ft expediție iaht
 • 76ft Explorer iaht
 • 76ft Explorer iaht
 • 76ft Explorer iaht

Vizualizare SSF Ambarcatiuni 's

Contacteaza-ne

Trimite-o anchetă

De contact SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Contactați un constructor de barca pentru clădirea dumneavoastră barca, design de iahturi, reparații barca, și barca personalizate.

întreba acum

Gata de e-Support

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Acțiune

Produse legate de căutare

English | فارسی | Ελληνικά | Việt | ไทย | Türkçe | हिन्दी | Français | 한국어 | Italiano | Português | Español | العربية | 日本語 | Română | Nederlands | Polska | Filipino | Русский | Indonesia | Deutsch | Close