• vis die caaught door diepzee vissersboot

  Ultra-Low Temperature vissersvaartuig SHING SHENG FA

  DNV, CR, LR, BV standaarden, langdurige vissersvaartuigen

  Energiebesparende en duurzaam Commerciële Vissersboten

 • vis die caaught door diepzee vissersboot

  Tot 340 ton. Minus 60 Degrees Vriezer Cooling System for Quality Sashimi

  Energiebesparend. Duurzaam FRP Saltwater Vissersboot For You ver te reizen

  DNV Noorwegen CR, LR en BV gecertificeerd Deep Sea Tonijn vissersvaartuigen

Artikel

Deep Sea Fishing Boat Professional Fabrikant - SHING SHENG FA

diepzeevissen boot gebouwd door SHING SHENG FA

In de diepzee visserij-industrie, SHING SHENG FA 's vissersvaartuigen zijn gerenommeerde voor hun kwaliteit.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SHING SHENG FA ) is een polyester boot bouwer met doorgewinterde ervaring. Tot nu toe meer dan 1.000 boten, 70 ton tot 340 ton, zijn gebouwd in de afgelopen vier decennia, voor kopers in meer dan 30 landen. Vooral in de diepzee visserij-industrie, SHING SHENG FA 's vissersboten zijn gerenommeerde voor hun kwaliteit, als gevolg van hun compromisloze houding op de boot bouwkwaliteit en design, die van cruciaal belang voor diepzeevissen excursies. Tonijnbeugvisserijschepen, trawlers, met de zegen, toorts vissersboten, inktvis vissersvaartuigen, en de pole en lijnen boot vissersboten werden vaak gebouwd sinds 1971.

Energiebesparende en duurzame commerciële vissersboot voor SHING SHENG FA Opdrachtgever

De zoutwater vissersboot is typisch ontworpen voor de vijandige omgeving, dus een betrouwbare vissersboot leverancier is belangrijk. Solide en handgemaakte boot romp, accurate onboard faciliteit opgezet en betrouwbare lage temperatuur diepvriezer voor het invriezen van gevangen vis, SHING SHENG FA 'zijn klanten s vangen van hoge kwaliteit en dure vis voor de kust, en het resultaat is de moeite waard. SHING SHENG FA ' doel s is het ontwerpen en bouwen van energiebesparing en duurzame vissersschepen om te gaan met een lage visstand en voldoen aan de internationale visserijbeleid.

LIEN hsiang Buys Tonijn Vissersboot van SHING SHENG FA voor Seven Years

Een van SHING SHENG FA cliënten 's, LIEN hsiang VISSERIJPRODUCTEN CO., LTD (LIEN hsiang), is een in Taiwan gevestigde visserij bedrijf dat diepzee tonijnvisserij zeven jaar geleden gestart en is het uitvoeren van de hele wereld de visserij met de aanzienlijke productie. Terwijl veel tonijn vissers nog steeds de voorkeur grote boten en grote vangsten, LIEN hsiang begonnen met het vangen van tonijn met behulp van een 160 ton FRP vissersboot. Momenteel is de grootste is 340 ton. Met de juiste set interieur en diepgaande bouwtechnologie, hun boot stuurt probleemloos in het open water.

Elke keer wanneer LIEN hsiang een bestelling plaatst, dan zouden ze suggereren en onderhandelen met SHING SHENG FA over de wijze waarop de prestaties van de volgende boot te verbeteren. Zoals het verlagen van de temperatuur van de vriezer en schakelpool materiaal roestvrij staal om het slepend kracht te weerstaan.

LIEN hsiang's tonijn vissersboot maakt gebruik van het hoogste niveau bevriezing systeem uit Japan, dat is een stuk duurder. Aluminiumlegering buizen en pijpen, roestvrij stalen borden voor de kwaliteit van het invriezen en koude opslag. (Japanse vriezer met Taiwanese leidingstelsel kunnen ook besteld worden om de kosten te verlagen.) Uiteindelijk, als gevolg daarvan, LIEN hsiang commerciële tonijnvisserij bedrijf is welvarend.

Tot nu toe heeft LIEN hsiang gekocht tien tonijnvisserij boten van SHING SHENG FA , met een grootte variëren van 100 ton, 230 ton tot 340 ton.

diepzeevissen boot gebouwd door SHING SHENG FA

SHINE SHENG FA's FRP Vissersboot Ethiek van het Werk

Aandringen op wat goed is en het opbouwen van een boot die gaat om klanten te helpen om vis te vangen in de oceaan; Het betekent niet dat de oneigenlijke eisen en wordt professioneel.

Als het lamineren proces niet correct, waterlekkage wordt gedaan; Als Setup het interieur is onjuist, de boot is onevenwichtig, wat van invloed kan zijn trollen operatie. Opgroeien in de vismarkt, Liu Xiong Qu (de heer Liu), wie is de eigenaar van LIEN hsiang, keken veel vissersboten komen en gaan elke dag. Op basis van observatie, Mr.Liu leerde waar te zijn vissersboten te kopen.

"Aan de haven, zie je bemanningen water toe te voegen in een haast om een boot in evenwicht te brengen na het lossen vis. Van alle boten, alleen SHING SHENG FA 's vissersboot bleef nog steeds." De heer Liu opgeroepen. "En dit is de reden waarom ik heb sindsdien de aankoop van hun vissersboot en er geen spijt van.".

diepzeevissen boot gebouwd door SHING SHENG FA
SHINE SHENG FA vissersboot voor Quality Sashimi - Minus 60 graden Freezer Cooling System
bevroren systeem op diepzeevissen boten

Vriezer ingebedde commerciële vaartuig naar de gewenste temperatuur.

 • Verse tonijn op diepzee vissersboot
 • Verse tonijn op diepzee vissersboot
 • Verse tonijn sashimi

SHING SHENG FA 's vissersboot kunt u vis te vangen met de aanzienlijke productie.

Vanwege SHING SHENG FA 's FRP-vriescombinatie ingebed longliners, LIEN hsiang is in staat om goede kwaliteit tonijn leveren aan Japan.

In Japan, de prijs top sashimi kwaliteit vis tonijn is ongeveer 600-700 Japanse yen per kilogram, en de vraag is hoog. Echter niet elk visserijbedrijf vis die voldoen aan de strenge eisen voor sashimi verschaffen. LIEN hsiang kan.

Zodra een tonijn wordt gevangen, het orgel bereikt -20 ° C; de vis lichaam bereikt -40 ° C in acht uur, -60 ° C tegen de tijd dat het gehele vriesproces wordt gedaan.

Wanneer vis aankomt in de haven, een inspecteur luistert naar het geluid van de vissen raken elkaar, wat zou moeten klinken glashelder. Later wordt een gat geboord in de vis en de temperatuur wordt getest met een thermometer. Het is naar cel verslechtering van de vis te voorkomen. Met SHING SHENG FA 's FRP-vriescombinatie ingebed beug, wordt gevangen tonijn bevroren in goed proces.

Wat wordt beschouwd als bij het kopen van een Ultra-Low Temperature vissersvaartuig SHING SHENG FA

Hoe ver en hoe lang je zou reizen bepaalt uw boot ontwerp Wanneer u een longliner uit te kopen. SHING SHENG FA , worden deze factoren als: vorm van de boot, schimmel ontwerp, de grootte, cockpit ontwerp, glasvezel selectie, hars en lamineren, vriestemperatuur stabilisatie, boot bedrading en sanitair, boot woninginrichting, pole materiaal, computersimulatie, plaatdikte van diepvries systeem, navigatie licht en snelheid, de selectie van de elektrische generator en motor, het ontmoeten van DNV, CR, LR, BV, ABS normen, op zee werking dagen, het gebruik van gas en temperatuurregeling van diepvriezer, GPS / kaartplotter / Sonar, enz.

diepzeevissen boot gebouwd door SHING SHENG FA
Neem contact op met een Taiwan botenbouwer - SSF

Stuur een onderzoek

Contact SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Neem contact op met een botenbouwer voor uw boot bouwen, yacht design, boot reparatie, en boot op maat.

Informeer nu

Klaar e-Support

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", onze specialisten zullen met u binnenkort in de lucht.

Delen

Zoek naar gerelateerde producten

English | Italiano | Русский | हिन्दी | ไทย | Français | فارسی | 日本語 | Nederlands | Português | Türkçe | Polska | Việt | 한국어 | Ελληνικά | Indonesia | Română | Deutsch | Filipino | العربية | Español | Close