• pește care caaught cu barca de pescuit pe mare adâncime

  Ultra-Low Temperatura Navă de pescuit de la SHING SHENG FA

  DNV, CR, LR, standarde BV, nave de pescuit cu o durată lungă

  De economisire a energiei și durabil bărci de pescuit comercial

 • pește care caaught cu barca de pescuit pe mare adâncime

  Până la 340 de tone. Minus 60 de grade congelator Sistem de racire pentru Calitate Sashimi

  Economie de energie. Durabil FRP barca de pescuit pentru apă sărată Tu să călătorească departe

  DNV Norvegia CR, LR și BV certificate pentru tonul Deep Sea pește Navele de pescuit

Articol

Adâncime de pescuit Sea barca profesionala Producator - SHING SHENG FA

mare adâncime barca de pescuit construit de SHING SHENG FA

În industria de pescuit la mare adâncime, SHING SHENG FA navelor de pescuit s sunt de încredere pentru calitatea lor.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SHING SHENG FA ) este un constructor de barca din fibra de sticla cu experienta condimentată. Pana in prezent, mai mult de 1.000 de bărci, 70 de tone la 340 de tone, au fost construite de-a lungul ultimelor patru decenii, pentru cumpărători în peste 30 de țări. În special în industria de pescuit la mare adâncime, SHING SHENG FA barci de pescuit e sunt reputație pentru calitatea lor, din cauza atitudinii lor fără compromisuri privind calitatea barca de construcție și de proiectare, care este critica pentru excursii de pescuit la mare adâncime. pescuit cu paragate ton, traulere, nave cu plase, barci de pescuit torță, navele de pescuit calmari, și pol și linii de bărci de pescuit de încărcare au fost construite în mod obișnuit din 1971.

De economisire a energiei și durabil barca de pescuit comercial pentru SHING SHENG FA Clientului

Barca de pescuit de apă sărată este de obicei proiectat pentru mediul ostil, astfel, un furnizor de încredere barca de pescuit este importantă. Solid și manual corpul navei barca, facilitatea de bord exacte instituit, și fiabile congelator cu temperatură scăzută , pentru congelare de pește capturat, SHING SHENG FA 'clienții lui sunt de capturare de înaltă calitate și de pește scumpe off - shore, iar rezultatul este plină de satisfacții. SHING SHENG FA ' gol lui este de a proiecta și construi de economisire a energiei și a navelor de pescuit de lungă durată, în scopul de a face față cu stocuri de pește scăzute și să respecte politica de pescuit internaționale.

LIEN Hsiang Cumpără pentru tonul de pescuit cu barca de la SHING SHENG FA timp de șapte ani

Unul dintre SHING SHENG FA clienților s, LIEN Hsiang PESCUITUL CO., LTD (LIEN Hsiang), este o companie de pescuit Taiwan pe bază de ton , care a început pescuitul la mare adâncime în urmă cu șapte ani și a fost efectuarea la nivel mondial de pescuit cu producția substanțială. În timp ce mulți pescari preferă încă de ton de barci mari și capturile mari, LIEN Hsiang a început să prindă pește ton, folosind o barcă de pescuit FRP 160 tone. In prezent, cel mai mare este de 340 de tone. Cu precis interior configurat și în profunzime tehnologia de construcție, barca lor lin în apă manevrează deschis.

De fiecare dată când LIEN Hsiang plasează un ordin, ei ar sugera și să negocieze cu SHING SHENG FA cu privire la modul de a îmbunătăți performanța barca următoare. Cum ar fi scăderea temperaturii congelatorului și trecerea materialului pol la oțel inoxidabil pentru a rezista forței trolling.

Barca de pescuit ton LIEN Hsiang utilizează sistemul de congelare la nivel de vârf din Japonia, care este mult mai scump. Țevi și tuburi din aliaj de aluminiu, plăci de oțel inoxidabil pentru congelare de calitate și de depozitare la rece. (Congelator japonez cu sistem de conducte din Taiwan poate fi comandat , de asemenea pentru a reduce costurile.) În cele din urmă, ca urmare, de afaceri de pescuit ton comercial LIEN Hsiang este prosperă.

Până în prezent, LIEN Hsiang a achiziționat zece nave de pescuit de ton de la SHING SHENG FA , cu o dimensiune de la 100 de tone, 230 de tone la 340 de tone.

mare adâncime barca de pescuit construit de SHING SHENG FA

SHINE SHENG FA de pescuit FRP barca de lucru etici

Insista pe ceea ce - i drept și de a construi o barcă , care va ajuta clienții să prindă pește în ocean; înseamnă nici un compromis cu privire la cerința necorespunzătoare șifii profesionist.

În cazul în care procesul de laminare nu se face, scurgeri de apă din dreapta; în cazul în care configurarea interiorului este improprie, barca este dezechilibrat, ceea ce poate afecta trolling de operare. În creștere în piața de pește, Liu Xiong Qu (domnul Liu), care este proprietarul LIEN Hsiang, urmarit multe barci de pescuit vin și du-te în fiecare zi. Bazate pe observație, Mr.Liu învățat în cazul în care pentru a cumpăra bărci de pescuit lui.

"La port, veți vedea echipajele adăugând apă în grabă pentru a echilibra o barcă după descărcare de pește. Dintre toate bărcile, numai SHING SHENG FA barca de pescuit nu a rămas în continuare." Dl Liu amintit. "Și acesta este motivul pentru care am fost de cumpărare barca lor de pescuit, deoarece și nu există nici un regret.".

mare adâncime barca de pescuit construit de SHING SHENG FA
SHINE SHENG FA barca de pescuit pentru Calitate Sashimi - minus 60 Grad congelator Sistemul de racire
Sistemul congelat pe barci de pescuit de adâncime

Congelator-embedded vas comercial pentru a controla temperatura dorită.

 • pește ton proaspăt pe barca de pescuit la mare adâncime
 • pește ton proaspăt pe barca de pescuit la mare adâncime
 • ton proaspăt sashimi pește

SHING SHENG FA barca de pescuit "vă permite să vă prinde pește cu producția substanțială.

Din cauza SHING SHENG FA FRP embedded-frigorifice pescuit cu paragate s, LIEN Hsiang este în măsură să ofere amendă de pește ton de calitate în Japonia.

În Japonia, prețul de top sashimi grad de fructe de mare ton este de aproximativ 600-700 yeni japonezi per kilogram, iar cererea este mare. Cu toate acestea, nu fiecare companie de pescuit poate oferi pește care îndeplinesc cerințele stricte cu privire la Sashimi. LIEN Hsiang poate.

De îndată ce un pește de ton este prins, organul trebuie să ajungă la -20 ° C; organismul de pește atinge -40 ° C , în opt ore, -60 ° C , până când întregul proces de congelare se face.

Atunci când peștele ajunge în port, un inspector ascultă sunetul de pește a lovit unul de altul, ceea ce ar trebui să sune limpede precum cristalul. Ulterior, se forează în pește și temperatura este testat cu un termometru. Este pentru a evita deteriorarea celulară a peștelui. Cu SHING SHENG FA nave cu paragate s FRP încorporat congelator, peștele ton capturat este congelat în proces bun.

Ceea ce este considerat atunci când cumpără o temperatură de pescuit Ultra-Low Navă de la SHING SHENG FA

Cât de departe și cât de mult timp să călătorești determină design - ul barca Când cumpărați un paragată de la. SHING SHENG FA , sunt luate în considerare acești factori: forma de barca, design mucegai, dimensiune, design cabina de pilotaj, selectie fibra de sticla, rasina si laminare, temperatura de congelare stabilizare, cabluri barca si sanitare, barca acasă mobilier, materiale pol, simulare pe calculator, bord grosimea sistemului congelator, lumina de navigare și viteza, selectarea generatorului electric și cu motor, întâlnire DNV, CR, LR, BV, standarde ABS, privind operarea pe mare zile, utilizarea gazului și controlul temperaturii de congelare, GPS / diagramă plotter / sonar, etc.

mare adâncime barca de pescuit construit de SHING SHENG FA
Contactati un constructor Taiwan barca - SSF

Trimite-o anchetă

De contact SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Contactați un constructor de barca pentru clădirea dumneavoastră barca, design de iahturi, reparații barca, și barca personalizate.

întreba acum

Gata de e-Support

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Acțiune

Produse legate de căutare

English | Italiano | Русский | हिन्दी | ไทย | Français | فارسی | 日本語 | Nederlands | Português | Türkçe | Polska | Việt | 한국어 | Ελληνικά | Indonesia | Română | Deutsch | Filipino | العربية | Español | Close