• SeaFa κτίριο αλιευτικό σκάφος

  1ο ΠΠΕ βάρκα οικοδόμος στην Ταϊβάν - SSF

  Εξελιγμένα και Advanced Yachts με Εποχιακή Εμπειρία

  43 χρόνια εμπειρία κατασκευής σκαφών με προηγμένη τεχνολογία

 • SeaFa κτίριο tacht

  Fiberglass πλοίο κατασκευάστηκε με προηγμένη τεχνολογία - 100% One-Stop fiberglass κατασκευή σκαφών

  Άφθαρτος fiberglass βάρκα με το σχεδιασμό πολυτελή εσωτερικό

  43 χρόνια εμπειρία κατασκευής σκαφών με προηγμένη τεχνολογία

Άρθρο

υψηλή ποιότητα, λογική τιμή, 100% One-Stop fiberglass βάρκα οικοδόμος -
SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD.

Το 1971 Shing Sheng Fa ( SSF ) είχαν ήδη κατασκευαστεί και παραδοθεί εννιά 100 πόδια μηχανότρατεςΤο 1971 Shing Sheng Fa είχαν ήδη κατασκευαστεί και παραδοθεί εννιά 100 αλιευτικά πόδια μηχανότρατες

Το 1980, όταν ο στρατός των ΗΠΑ ήρθε στην Ταϊβάν για διακοπές κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, παρατήρησαν επιδέξιος τεχνικές αλιέων της Ταϊβάν για την κατασκευή πλοίων, έτσι άρχισαν να αγοράζουν σκάφη αναψυχής για τον εαυτό τους, η οποία επέτρεψε " Made στην Ταϊβάν" γιοτ για να ταιριάζει με ωραία χαρακτηριστικά για όλο τον κόσμο εραστές γιοτ.

Χρόνια αργότερα, οι υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας και επιδόσεων των σκαφών αναψυχής αυξήθηκαν, η οποία ενθάρρυνε την Ταϊβάν κατασκευαστές σκαφών να καταβάλει προσπάθειες για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων τους. Ως εκ τούτου, FRP (Fiber Reinforced Plastic) σκάφη αναψυχής εισήλθαν στην αγορά ως αντικαταστάτης υψηλής τεχνολογίας των ξύλινων σκαφών αναψυχής.

Όπως και οι άνθρωποι λένε σήμερα, "αν θέλετε να αγοράσετε ένα πολυτελές γιοτ που έχει σχεδιαστεί από έναν διάσημο σχεδιαστή, πηγαίνετε στην Ιταλία? Αλλά αν ψάχνετε για ένα σκάφος που έχει κατασκευαστεί με υψηλής ποιότητας και αποδεκτή τιμή, μπορείτε να βρείτε ένα στο Ταϊβάν. "
Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) , ανάμεσα σε περισσότερα από είκοσι κατασκευαστές σκαφών, SSF ήταν η πρώτη οικοδόμος βαρκών που άρχισε να χτίζει πολυεστερικά σκάφη σε Qijing, Ταϊβάν. Για περισσότερα από 43 χρόνια, SSF έχει αφιερωθεί στο σχεδιασμό εξελιγμένα πλοία και την ανάπτυξη τεχνολογιών παραγωγής τους προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικές στην αγορά. Μέχρι στιγμής, SSF έχει 100% σχεδιασμού σκαφών και κατασκευή ικανότητες για να χτίσει πλοία σε συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα.

Πολυεστερικά σκάφη, σκάφη ΠΠΕ, είναι απολύτως ισχυρή! Είναι ανθεκτικό στο νερό, δεν σκουριάζει ή να διαβρώνουν, είναι χαμηλά συντηρήσεις και ανθεκτικό. Εκτελούν το δρόμο ξύλινα σκάφη δεν μπορούν. Με τις καλύτερες fiberglass και οικοδομικές τεχνικές που αναπτύχθηκαν από SSF μηχανικούς, είναι ευκολότερο από ποτέ να οικοδομήσουμε βάρκες.

SSF αλιευτικό σκάφος, βάρκα επιβατών

Qijing είναι μια πόλη βρίσκεται κοντά σε Kaohsiung της Ταϊβάν στη νοτιοδυτική. Εκτός από τα θαλασσινά και τις παραλίες, είναι επίσης μια περιοχή που έχει κάνει Ταϊβάν ένας από τους κορυφαίους 7 πολυτελή χώρες κατασκευής γιοτ του κόσμου. LVMH Διευθύνων Μπερνάρ Αρνό, γερμανική οδηγού αγώνων Ralf Schumacher και ο ιδιοκτήτης της Swarovski όλα αγοράζονται πολυτελείς θαλαμηγούς στην Ταϊβάν.

"Made in Ταϊβάν" σκάφη έχουν μάλιστα χαρακτήρισε τις αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές. Ως εκ τούτου, ισχυρές δυνατότητες σχεδιασμού προσαρμογής και της καινοτομίας γιοτ Ταϊβάν κατασκευαστές σκαφών »έχουν προσελκύσει πλούσιους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με την ισχυρή φήμη τους και περισσότερα από NT $ 50 δισεκατομμύρια (US $ 1.500.000.000) των εσόδων, οι ναυπηγοί της Ταϊβάν έχουν ενθαρρυνθεί να αναβαθμίσουν τις τεχνολογίες τους, προκειμένου να χτίσει εξελιγμένα και προηγμένα σκάφη αναψυχής.

σχεδιασμού Σκαφών

Σε SSF , η ομάδα σχεδιασμού, με 43 χρόνια σχεδιασμού σκαφών εμπειρία, σχεδιάζει βάρκα του κάθε πελάτη με βάση τις αιτήσεις τους. Το 3D και 2D σχεδιασμού σκαφών περιέχει εξωτερικό σκίτσα στυλ και καθιστά, εσωτερικό σχεδιαγράμματα και γενικά καθεστώτα. Όταν ο συγκεκριμένος σχεδιαστής έχει ανατεθεί, SSF συνεργάζεται με αρχιτέκτονες για την εξασφάλιση των συνολικών συμπληρώνει σχεδιασμό.

Σκάφος Mould Σχεδιασμός

Κατά την κατασκευή καλουπιών, είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση κάθε κομμάτι ξύλο κόβεται με ακρίβεια. Στην κατασκευή καλουπιών, οι λεπτές λωρίδες ξύλου τοποθετείται πάνω από ένα καλούπι σε στρώματα. Ένα μηχανογραφημένο είδε περικοπές κομμάτια ξύλου, και χρησιμοποιούνται για τα καλούπια για τα πολυεστερικά σκάφη.

κατασκευή καλουπιών είναι παρόμοια με την κατασκευή ενός σκάφους fiberglass, εκτός του ότι συνεπάγεται τη χρήση των εποξειδικών ή πολυεστερικές ρητίνες. Παίρνει περισσότερο από ένα χρόνο για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα καλούπι και το καλούπι πρέπει να είναι τέλεια για να κάνουν ένα cast από ένα πλοίο. Επαφής SSF για κατασκευή σκαφών

 • SSF αλιευτικό σκάφος, βάρκα επιβατών
 • SSF αλιευτικό σκάφος, βάρκα επιβατών
SSF 37ft Μετατρέψιμων σχεδιασμό
Υλικό για την οικοδόμηση ενός γιοτ - Fiberglass

Fiberglass είναι το ιδανικό υλικό για την κατασκευή σκαφών, επειδή είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, χωρίς συντήρηση, τεντώστε δωρεάν και ιδανικό για να κάνετε ελαφρύ, κομψό, γρήγορο και δυνατό βάρκες.

SSF χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας fiberglass για να εξασφαλίσει τη διαδικασία πλαστικοποίησης έχει γίνει σωστά. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη και βάρη από fiberglass. Κάθε ύφασμα γίνεται από fiberglass και μεγάλη πλεκτά εντός ορισμένων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων διαξονική, τριαξονικά, και μονής κατεύθυνσης πλεκτά fiberglass. Υπάρχουν επίσης υφαντά και ματ Υαλοπλέγματα με διαφορετικά βάρη. Δείτε πολυεστερικά σκάφη

Σκάφος Πλαστικοποίηση

Όταν πλαστικοποίησης ένα σκάφος, το σκάφος καλύπτεται με fibreglasses σε μια γωνία 45 μοιρών ή 90 μοιρών για την επιβολή αντοχή και σκληρότητα του. Dynel πανί χρησιμοποιείται επίσης για την προσθήκη αντοχή στην τριβή. Πλαστικοποίησης εποξειδική έχει εξαπλωθεί σε όλη την βάρκα μόλις το πανί fiberglass είναι ομοιόμορφα καθορίζονται.

Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρις ότου το επιθυμητό πάχος, αν επιτευχθεί. Οι εργαζόμενοι πρέπει να διασφαλίσουν τα fiberglass εφαρμόζεται σε κάθε γωνιά, γιατί αν δεν εφαρμοστεί σωστά, τα σκάφη θα έχουν ανατομικές ανωμαλίες. Επαφής SSF για την πολυτέλεια του σκάφους σας

Σκάφος καλωδίωσης και Υδραυλικά

Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αδιαβροχοποίηση, ισοφθαλικό gelcoat και στρωμάτων πατάκια εφαρμόζονται. Μετά την πλαστικοποίηση γίνεται, η χύτευση έχει αφαιρεθεί από το καλούπι, και οι μηχανικοί να αρχίσει να εργάζεται για τις τρύπες του σκάφους, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων, καταπακτές, διακοσμητικά από ξύλο, φωτισμού, άνοιγμα θυρών, ηλεκτρικά κυκλώματα, κλπ Στη συνέχεια, οι μηχανικοί θέσει το κύτος και το κατάστρωμα μαζί, και η ηλεκτρική καλωδίωση και υδραυλικές εγκαταστάσεις έχουν εγκατασταθεί.

 • το εσωτερικό γιοτ SSF
 • το εσωτερικό γιοτ SSF
 • το εσωτερικό γιοτ SSF
 • το εσωτερικό γιοτ SSF
 • το εσωτερικό γιοτ SSF
 • το εσωτερικό γιοτ SSF
Το εσωτερικό σκάφος και το σχεδιασμό επίπλων
Σκάφος επιπλώσεις

Εσωτερικός σχεδιασμός είναι ακόμα μια συμπληρωματική υπηρεσία SSF προσφέρει στους αγοραστές τους. SSF προσωπικό του σχεδιασμού 's παίρνει σε σας και το γούστο σας, ώστε να μπορούν να κάνουν προτάσεις για να σας για τα έπιπλα στο σπίτι, το δάπεδο, τα καλύμματα παραθύρων και αξεσουάρ. Επιπλέον, ορισμένα εξαρτήματα που εγκαθίστανται με το χέρι, όπως το ταμπλό, χειρολαβές, κλπ

Διασφάλιση Ποιότητας Σκάφος

Κατασκευή, την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και την εμφάνιση είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία όταν εξασφαλίζει την ποιότητα ενός σκάφους. Ιδιαίτερα για την εξασφάλιση όλη η βάρκα είναι στεγανά και τα θαλάσσια ηλεκτρονικών εργάζονται αρκετά.

Σκάφος αποστολής

Μετά το σκάφος είναι χτισμένο, είναι τυλιγμένο επάνω και έτοιμα να αποσταλούν τη χρήση μεταφορικών μέσων βάρκα. Ωστόσο, εάν ένας πελάτης επιλέγει να οδηγήσει το σκάφος πίσω άμεσα, SSF θα παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια για να βεβαιωθείτε ότι φθάνουν το σκάφος με ασφάλεια.
Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

Περισσότερα για το SSF - οικοδόμος βάρκα με 43 χρόνια εμπειρίας

Κατηγορία προιόντος

Στείλτε μια έρευνα

Επικοινωνία SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Επικοινωνήστε με έναν βαρκάρη για την οικοδόμηση σας σκάφος, το σχεδιασμό γιοτ, επισκευής σκαφών, και προσαρμοσμένες βάρκα.

ρωτήσετε τώρα

Έτοιμο e-Support

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

σχετίζονται Αναζήτηση προϊόντων

English | हिन्दी | فارسی | Nederlands | 日本語 | Indonesia | Ελληνικά | Русский | Türkçe | Français | Filipino | Việt | Italiano | Português | Deutsch | Polska | Español | Română | ไทย | 한국어 | العربية | Close