• SeaFa clădire barca de pescuit

  1st FRP barca Builder în Taiwan - SSF

  Iahturi sofisticate și avansate cu experienta de sezon

  43 de ani de experiență clădire barca cu tehnologie avansată

 • clădire tacht SeaFa

  Fibra de sticla cu barca construit cu tehnologie avansată - 100% One-Stop din fibra de sticla cu barca Clădire

  barca din fibra de sticla indestructibilă cu un design interior de lux

  43 de ani de experiență clădire barca cu tehnologie avansată

Articol

de înaltă calitate, preț rezonabil, 100% One-Stop constructor de barca din fibra de sticla -
SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD.

În 1971 , Shing Sheng Fa ( SSF ) au produs deja și livrat nouă la 100 de picioare traulerÎn 1971 , Shing Sheng Fa a fabricat deja și livrat nouă 100 de picioare traulere de pescuit

În 1980, când armata americană a venit la Taiwan pentru vacanta în timpul războiului din Vietnam, au observat tehnici iscusit ale pescarilor taiwanezilor pe construirea de barci, asa ca au inceput sa cumpere iahturi pentru ei înșiși, ceea ce a permis " Made in Taiwan" iahturi pentru a se potrivi cu trăsături fine pentru toată lumea iubitorii de iaht.

Ani mai târziu, cerințele ridicate de securitate și performanță de iahturi "a crescut, ceea ce a încurajat barca constructori din Taiwan să facă eforturi pentru a face upgrade capacitățile lor. De aceea, FRP (armat cu fibre din material plastic), iahturi au intrat pe piață ca un înlocuitor de înaltă tehnologie de iahturi din lemn.

La fel ca oamenii spun în zilele noastre, "dacă doriți să cumpere un iaht de lux , care este proiectat de un designer celebru, te duci în Italia, dar dacă sunteți în căutarea unui iaht , care este construit cu înaltă calitate și preț acceptabil, puteți găsi unul în Taiwan. "
Contactati un constructor Taiwan barca - SSF

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) , printre mai mult de douăzeci de constructori cu barca, SSF a fost primul constructor de barca , care a început să construiască bărci cu fibră de sticlă în Qijing, Taiwan. Pentru mai mult de 43 de ani, SSF a fost dedicat proiectării bărci cu sofisticate și dezvoltarea tehnologiilor de fabricare a acestora, în scopul de a rămâne competitivă pe piață. Până în prezent, SSF are 100% de proiectare barca și fabricarea abilități de a construi bărci de în conformitate cu standardele internaționale.

Ambarcatiuni din fibra de sticla, barci FRP, sunt complet puternic! Ele sunt rezistente la apa, nu ruginesc sau coroda, sunt intretineri mici și durabile. Ei efectua modul barci din lemn nu se poate. Cu cele mai bune din fibră de sticlă și tehnici de construcție dezvoltate de SSF ingineri, este mai ușor ca niciodată să construiască bărci.

SSF barca de pescuit, cu barca de pasageri

Qijing este un oraș în apropiere Kaohsiung situat în sud-vestul Taiwan. Pe langa fructe de mare și plaje, este, de asemenea, un district care a făcut Taiwan unul dintre primele țări de fabricație iaht 7 de lux din lume. LVMH șef Bernard Arnault, pilot de curse german Ralf Schumacher și proprietarul Swarovski toate achiziționate iahturi de lux din Taiwan.

"Made in Taiwan", iahturi chiar au fost prezentate pe emisiuni de televiziune americane. Prin urmare, capacități puternice de design personalizare și inovație iaht Taiwan barca constructori "au atras oameni bogați din întreaga lume. Cu reputația solidă și mai mult de NT $ 50 miliarde de euro (US $ 1,5 miliarde de euro) în venituri, constructorii barca din Taiwan au fost încurajați să faceți upgrade tehnologiile lor, în scopul de a construi iahturi sofisticate și avansate.

barca de proiectare

În SSF , echipa de design, cu 43 de ani de barca de proiectare experiență, proiectează barca fiecare client în funcție de cererile lor. Design-ul 3D și 2D barca conține schițe de styling exterior si tencuieli, machete de interior și aranjamente generale. Atunci când proiectantul specifică este atribuit, SSF lucrează cu arhitecți pentru a asigura complementele generale de proiectare.

Barca Mould Design

Atunci când construirea matrite, este esențial să se asigure fiecare bucată de lemn se taie cu precizie. În procesul de luare a mucegai, fâșii subțiri de lemn sunt plasate peste un mucegai în straturi. Un ferăstrău computerizat taie bucăți de lemn, iar acestea sunt folosite pentru matrite pentru bărcile din fibră de sticlă.

de luare a mucegai este similar cu construirea unei bărci din fibră de sticlă, cu excepția faptului că implică utilizarea de rășini epoxidice sau poliester. Este nevoie de mai mult de un an pentru a proiecta și construi o matriță, iar matrița trebuie să fie perfectă pentru a face o distributie de o barca. De contact SSF pentru construirea barca

 • SSF barca de pescuit, cu barca de pasageri
 • SSF barca de pescuit, cu barca de pasageri
SSF 37FT Design Cabrio
Materiale pentru construirea unui iaht - din fibra de sticla

Fibra de sticla este materialul perfect pentru ambarcațiuni de construcții, deoarece este rezistent la coroziune, nu necesită întreținere, se întind liber și perfecte pentru a face bărci cu ușoare, elegant, rapid și puternic.

SSF folosește fibră de sticlă de înaltă calitate , pentru a asigura procesul de laminare se face în mod corespunzător. Există diverse dimensiuni și greutăți de fibra de sticla. Fiecare țesătură este făcută de fibră de sticlă și largă tricotate în anumite tipare, inclusiv biaxială, triaxial, și fibră de sticlă uni-direcționale tricotate. Există , de asemenea , sunt țesute și mat fiberglasses cu greutăți diferite. Vezi bărci cu fibră de sticlă

barca Laminarea

Atunci când laminare o barcă, barca este acoperit cu un unghi de la fibra de sticla de 45 de grade sau 90 de grade pentru a pune în aplicare rezistența și duritatea. pânză Dynel este, de asemenea, utilizat pentru adăugarea de rezistență la abraziune. epoxi este cașerare răspândit peste tot întreaga barca de îndată ce pânza din fibră de sticlă este așezată uniform în jos.

Procedura se repetă până la grosimea dorită, dacă realizat. Muncitorii trebuie să se asigure de fibra de sticla este aplicat în fiecare colț, pentru că în cazul în care nu se aplică în mod corespunzător, bărcile vor avea defecte structurale. Contact de SSF pentru barca ta de lux

Barcă electrică și sanitar

Pentru a asigura o impermeabilizare maximă, gelcoat izoftalic și sunt aplicate straturi de rogojini. Dupa ce laminare se face, piesa turnată este scoasă din matriță, iar mecanicii începe să lucreze la găurile barca, inclusiv ferestre, trape, ornamente din lemn, corpuri de iluminat, porturi de deschidere, circuite electrice etc. Apoi, mecanica a pus coca și punte împreună, iar cablurile electrice si sanitare sunt instalate.

 • interiorul iaht de SSF
 • interiorul iaht de SSF
 • interiorul iaht de SSF
 • interiorul iaht de SSF
 • interiorul iaht de SSF
 • interiorul iaht de SSF
Barca interior si mobilier de proiectare
Decorațiuni barca Pagina principală

Design interior este încă un alt serviciu complementar SSF oferă cumpărătorilor lor. SSF personalului de proiectare s ajunge la tine și gustul știu , astfel încât acestea pot face sugestii pentru tine despre mobila, podele, acoperiri pentru ferestre si accesorii. In plus, anumite componente sunt instalate manual, cum ar fi tabloul de bord, mânere, etc.

Asigurarea Calității barca

Constructii, fiabilitate, durabilitate si aspect sunt cele mai importante elemente atunci când se asigură calitatea o barca lui. În special pentru a asigura întreaga barca este etanș și electronice marine sunt de lucru suficient.

barca de transport

După ce barca este construit, acesta este înfășurat și gata pentru a fi expediate folosind transportul cu barca. Cu toate acestea, în cazul în care un client alege să conducă barca din spate direct, SSF va oferi asistența necesară pentru a se asigura barca sa ajunga in siguranta.
Contactati un constructor Taiwan barca - SSF

Mai multe despre SSF - un constructor de barca cu 43 de ani de experiență

Trimite-o anchetă

De contact SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Contactați un constructor de barca pentru clădirea dumneavoastră barca, design de iahturi, reparații barca, și barca personalizate.

întreba acum

Gata de e-Support

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Acțiune

Produse legate de căutare

English | हिन्दी | فارسی | Nederlands | 日本語 | Indonesia | Ελληνικά | Русский | Türkçe | Français | Filipino | Việt | Italiano | Português | Deutsch | Polska | Español | Română | ไทย | 한국어 | العربية | Close