• SSF 17M γιοτ επιβατών

  Παλάου κυβέρνηση αγοράζει βάρκα επιβατών στην Ταϊβάν

  Επιβατικό πλοίο κατασκευάστηκε με ειδικές λύσεις αερίου

  SSF - οικοδόμος Ταϊβάν βάρκα με 43 χρόνια εμπειρίας

 • SSF 17M γιοτ επιβατών

  Παλάου κυβέρνηση αγοράζει βάρκα επιβατών στην Ταϊβάν

  Επιβατικό πλοίο κατασκευάστηκε με ειδικές λύσεις αερίου

  SSF - οικοδόμος Ταϊβάν βάρκα με 43 χρόνια εμπειρίας

Άρθρο

Παλάου κυβέρνηση εμπειρία βάρκα επιβατών στην Ταϊβάν - Ταϊβάν κατασκευαστές σκαφών ισχυρές δυνατότητες σχεδιασμού προσαρμογής και της καινοτομίας γιοτ έχουν προσελκύσει πλούσιους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Παλάου διοικητές και οι διπλωμάτες της Ταϊβάν με μια βάρκα επιβατώνΠαλάου διοικητές και οι διπλωμάτες της Ταϊβάν με μια βάρκα επιβατών που χτίστηκε από SSF , ένα βαρκάρη με 41 χρόνια εμπειρίας.

Το 2011, Παλάου κυβέρνηση εξέφρασε προς την κυβέρνηση της Ταϊβάν την πρόθεσή τους για την προμήθεια μια βάρκα επιβατών . Η κυβέρνηση της Ταϊβάν κάλεσε την Ταϊβάν Ένωση Σκάφος και υπέβαλε αίτηση για την εξεύρεση ενός βαρκάρη ποιος ειδικεύεται στην κατασκευή FRP (Fiber Reinforced Plastic) επιβατηγά πλοία.

Γνωρίζοντας SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) έχει χτίσει τα αλιευτικά σκάφη για 43 χρόνια και είχε πουλήσει περισσότερα από 1.000 σκάφη σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο , και ότι είναι επίσης η πρώτη βαρκάρη στην Ταϊβάν να πολυεστερικά σκάφη, η Ταϊβάν Σύνδεσμος Σκάφος επιλεγεί SSF χωρίς δισταγμό.

SSF επικοινωνία με το προσωπικό της κυβέρνησης Παλάου να γνωρίζουν τι χρειάζεται. Ζήτησαν μια βάρκα επιβατών που είναι σε θέση να μεταφέρουν περισσότερους από 30 ανθρώπους και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που μπορούν να μειώσουν το κόστος συντήρησης.
δείτε όλα τα πλοία

Μήνες αργότερα, Kerai Mariur, αντιπρόεδρος και υπουργός Διοίκησης Παλάου, έφτασε την Ταϊβάν με καπετάνιο να λάβει το πλοίο επιβατών, και διπλωμάτης της κυβέρνησης της Ταϊβάν ήταν εκεί για να τους υποδεχτεί. Kerai Mariur ήταν ευχαριστημένος με την βάρκα επιβατών , ήταν ένα 17 μέτρο μακριά θαυμάσιο βάρκα επιβατών που χτίστηκε με τα εισαγόμενα δερμάτινα καθίσματα από την Ιταλία.

Το σκάφος των επιβατών ήταν εξοπλισμένο με έναν κινητήρα υψηλών επιδόσεων, η Volvo Penta IPS 600, το οποίο ήταν κατάλληλο για τα επιβατηγά πλοία που απαιτούν μεγαλύτερη ταχύτητα, βελτιωμένο χειρισμό, ενισχυμένη επί του σκάφους άνεση, μεγαλύτερη αυτονομία και μειωμένες εκπομπές CO².

Η απόσταση μεταξύ της Ταϊβάν και το Παλάου είναι 2.382 χιλιόμετρα και ο καπετάνιος ήρθε με τον αντιπρόεδρο για να οδηγήσει το σκάφος επιβατών πίσω στο Παλάου. Ο καιρός είναι άστατος και οι προϋποθέσεις μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά, οπότε μια καλή σχεδίαση της μια βάρκα επιβατών είναι ο τρόπος για να εξασφαλιστεί η ασφαλής . βόλτα στο σπίτι Ο επιβάτης σκάφος 17 μέτρων συνδυάζει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα άλλα σκάφη, αλλά και τα οφέλη από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και βελτιώσεις του σχεδιασμού - συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού τεράστιων κυμάτων.

SSF 's 43 χρόνια εμπειρίας κάνοντας το σκάφος τους επιτρέπει να οικοδομήσουμε ανίκητος τα επιβατηγά πλοία που συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων DNV, ABS, LR, CR πιστοποιήσεις.
Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

λύσεις του φυσικού αερίου για την οδήγηση τη βάρκα επιβατών πίσω στο Παλάου

Με 2.382 χιλιόμετρα βόλτα με βάρκα επιβατών χωρίς στάσεις αέριο, SSF παραδώσει λύσεις για την επίλυση του προβλήματος του φυσικού αερίου. SSF κατασκευάσει δύο δοχεία αερίου για προσωρινή χρήση, η οποία, κατά την άφιξή τους στο Παλάου, θα μπορούσε να αφαιρεθεί. Ως αποτέλεσμα, η κυβέρνηση Παλάου ήταν πολύ ευχαριστημένοι με το σκάφος επιβατών που αγοράστηκαν, καθώς και η σχέση μεταξύ των δύο χωρών παρέμεινε ισχυρή.

 • Παλάου κυβέρνηση εσωτερικό βάρκα επιβατών
 • Παλάου κυβέρνηση εσωτερικό βάρκα επιβατών
 • Παλάου κυβέρνηση εσωτερικό βάρκα επιβατών
 • Παλάου κυβέρνηση εσωτερικό βάρκα επιβατών

δοκιμή βάρκα επιβατών στην Ταϊβάν

Ήταν μια σαφή και ευκρινή απόγευμα στο Qijing, Λιμάνι του Kaohsiung, το οποίο είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ταϊβάν. SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ), ένας από τους κατασκευαστές επιβατικών πλοίων, ετοιμαζόταν για έναν επιβάτη σκάφους δοκιμή επίδοσης. Ήταν ένα από τα βάρκα επιβατών που προμηθεύονται από την κυβέρνηση Καοσιούνγκ, η οποία ήταν για μια ιστορική τοποθεσία που ονομάζεται Χονγκ Μάο Γκονγκ λιμάνι του χωριού.

Μόλις έχει ξεκινήσει η βάρκα επιβατών, θα πρέπει να μεταφέρουν επιβάτες περιοδεύσει γύρω από το λιμάνι για να απολαύσετε τη θέα της πόλης Kaohsiung. ανεξάρτητη επανεξέταση του τεστ σκάφους διεξήχθη από τον καθηγητή και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Εθνικού Ταϊβάν Ωκεανού Πανεπιστημίου.

βάρκα επιβατών για το Χονγκ Μάο Γκονγκ Village
δοκιμή σταθερότητας Σκάφος

δοκιμή σταθερότητας σκάφος είναι μια περιοχή της αρχιτεκτονικής σκάφους και του σχεδιασμού γιοτ που ασχολείται με το πώς ένα σκάφος συμπεριφέρεται στη θάλασσα, τόσο σε νερό ακόμα και σε κύματα όταν σε εξέλιξη, η διάρκεια διατήρησης, μετατρέποντας και τους ελιγμούς. Οι βασικοί παράγοντες της σταθερότητας περιλαμβάνουν κέντρο βάρους, το κέντρο της άνωσης, μετατόπισης, ροπή αδράνειας και πώς αυτές αλληλεπιδρούν. Η θαλαμηγός επιβάτης εξετάστηκε επίσης με τη μέγιστη και λιγότερο τους αριθμούς των επιβατών. Ως αποτέλεσμα, το σκάφος των επιβατών είχε κάνει τη δουλειά του όμορφα για τις δοκιμές.

Με ένα σύστημα θαλάσσια ισχύς του κινητήρα CAT, το σκάφος τροφοδοτείται όμορφα και γλίστρησε κατά μήκος σε επαρκή 8 κόμβους πλεύσης επιτάχυνση. Το σκάφος είχε ένα μόνο τροχό με ένα σύστημα κρεμαγιέρα, έτσι ώστε η αίσθηση του πηδαλίου κάτω από τη δύναμη ήταν θετική.

Το εσωτερικό και έπιπλα
 • Επιβάτη βάρκα βάρκα
 • Επιβάτη βάρκα βάρκα
 • Επιβάτη βάρκα βάρκα
 • Επιβάτη βάρκα βάρκα

Η βάρκα επιβατών κοσμήθηκε με μια τηλεόραση plasma, μίνι μπαρ, σκαμπό μπαρ, κιγκλιδώματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ιταλικά δερμάτινα καθίσματα για να εξασφαλιστεί πλεύσης του επιβάτη είναι άνετη και ευχάριστη. Οι επιπλέον μεγάλα παράθυρα είχαν εγκατασταθεί για τους επιβάτες για να πάρει την καλύτερη θέα, και το μεγάλο ανοικτό κατάστρωμα ήταν εξοπλισμένο με αντιολισθητικό δάπεδο από ξύλο για τους αναβάτες ποδήλατο για να σταθμεύσετε μέχρι και 30 ποδήλατα.

LVMH Διευθύνων Μπερνάρ Αρνό, γερμανική οδηγού αγώνων Ralf Schumacher και ο ιδιοκτήτης της Swarovski όλα αγοράζονται πολυτελείς θαλαμηγούς στην Ταϊβάν.

Qijing είναι μια πόλη βρίσκεται κοντά σε Kaohsiung της Ταϊβάν στη νοτιοδυτική. Εκτός από τα θαλασσινά και τις παραλίες, είναι επίσης μια περιοχή που έχει κάνει Ταϊβάν ένας από τους κορυφαίους 7 πολυτελή κατασκευή γιοτ του κόσμου χώρες. Πολλές διασημότητες αγοραστεί πολυτελείς θαλαμηγούς στην Ταϊβάν.

"Made in Ταϊβάν" γιοτ έχουν μάλιστα χαρακτήρισε τις αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές. Ως εκ τούτου, την Ταϊβάν κατασκευαστές σκαφών ισχυρή εξατομίκευση και ο σχεδιασμός γιοτ καινοτομία δυνατότητες έχουν προσελκύσει πλούσιους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με την ισχυρή φήμη τους και περισσότερα από NT δις $ 50 (US $ 1,5 δις) των εσόδων, οι ναυπηγοί της Ταϊβάν έχουν ενθαρρυνθεί να αναβαθμίσουν τις τεχνολογίες τους, προκειμένου να οικοδόμηση σύγχρονων και προηγμένων σκαφών αναψυχής.
Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

Περισσότερα για SSF - Ένας οικοδόμος βάρκα με 43 χρόνια εμπειρίας

βάρκα επιβατών για το Χονγκ Μάο Γκονγκ VillageΗ βάρκα επιβατών για το Χονγκ Μάο Γκονγκ Village

Κατηγορία προιόντος

Στείλτε μια έρευνα

Επικοινωνία SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Επικοινωνήστε με έναν βαρκάρη για την οικοδόμηση σας σκάφος, το σχεδιασμό γιοτ, επισκευής σκαφών, και προσαρμοσμένες βάρκα.

ρωτήσετε τώρα

Έτοιμο e-Support

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

σχετίζονται Αναζήτηση προϊόντων

English | Nederlands | 한국어 | 日本語 | Español | العربية | Română | Русский | हिन्दी | فارسی | Việt | Français | Deutsch | Italiano | Português | Polska | Indonesia | Filipino | Türkçe | Ελληνικά | ไทย | Close