• Primele fibra de sticla din lume cu barca de lucru - Polaris

  Workboat Builder 43 An

  Design personalizat. One - stop de servicii pentru a satisface solicitările speciale

  Fibra de sticla workboat pentru operațiuni dure

 • de lucru cu barca Polaris

  SHING SHENG FA - Lucrări pentru barca de aprovizionare cu gaz și ulei de explorare, Survey, conducte de reparare

  Constructor workboat cu 43 de ani de experiență - SSF

  Fibra de sticla workboat pentru operațiuni dure

Articol

Taiwan-a făcut de lucru cu barca US US Military impresioneaza militare Când a tras declasat Figter avion

 • de lucru cu barca Polaris
 • camera de zi de a lucra cu barca Polaris
 • camera de zi de a lucra cu barca Polaris
 • dormitorul de a lucra cu barca Polaris
 • dormitorul de a lucra cu barca Polaris

Acum câteva luni, un avion din Taiwan deținute de vânătoare american sa prăbușit în ocean aproape de Taiwan, care a necesitat o barcă de lucru pentru a trage moloz. Cu toate acestea, cu resturile de 2,8 tone de la un avion de vânătoare blocat 1/3 în fundul mării - fundul oceanului este rece, întuneric, acoperite într-o murdărie mushy - sarcina subacvatice trăgând a fost extrem de dificil. În conformitate cu preocuparea militară a Statelor Unite, POLARIS a fost repartizat pentru a executa lucrarea folosind echipata ROV sale (vehicul comandă de la distanță), sistem dinamic poziție, sistem de remorcare profundă, etc Ca urmare, POLARIS impresionat reprezentantul marin din SUA , cu o mare performanță.

Pentru o lungă perioadă de timp, companiile din Taiwan au fost bazându-se pe angajarea de lucru străine bărci de a efectua sarcini subacvatice. "Având bărci de lucru de la Japonia sau Filipine pentru a lucra în Taiwan, nu a fost numai costisitoare, dar, de asemenea, consumatoare de timp, nu este foarte practic." spune domnul Zhao, un profesor marin care a angajat pentru a coordona sarcinile subacvatice și construirea barca. Datorită cerințelor în creștere în Taiwan, POLARIS a fost construit.

Până în prezent, POLARIS a fost distins cu NBIA (Asociația Națională de Business de incubare) și , de asemenea , a fost de servire companii cu explorarea de petrol și gaze, conducte de întreținere, studii vulcan erupție și alte proiecte care implică munca subacvatice.

Ce trebuie să știți despre barca de lucru SSF construi

Kaohsiung, Taiwan - Polaris este mai performantă decât alte workboats în cercetare subacvatice și anchete , prin furnizarea de date cruciale pentru companiile de petrol, gaze naturale și de alimentare cu apă.

În urmă cu cinci ani, domnul Zhao, managerul Dragon Prințul Hydro-Studiu Enterprise Co, a contactat SSF pentru a construi o barcă de lucru , care este capabilă să îndeplinească sarcini care sunt solicitate de către companiile din Taiwan. Taxele includ gaze și explorarea de petrol, anchete de conducte, căutările wretch, repararea și de transport maritim. Polaris a fost certificat pentru a lucra în Taiwan, mai târziu, a fost modernizat și certificat să funcționeze la nivel internațional.

"A fost un workboat construit pentru a servi companiile din Taiwan, acum a fost folosit pentru a furniza sondaj de mare adâncime pentru clienți din Filipine și Japonia. Când au venit să viziteze Polaris , au fost foarte impresionati de echipamentele pe care le avem în barcă.", Dl. Zhao spune.

Polaris este construit pentru operațiuni la nivel mondial , care oferă capabilități de anchetă multirol, inclusiv inspecția ROV, anchete conducte și traseu de cabluri de înaltă rezoluție studii de achiziție seismică, precum și studii de mediu.

Polaris este echipat cu o suită completă de stație de referință de înaltă tehnologie; Kongsberg Sounders MultiBeam; Sistem de Poziționare acustic subacvatic; Digital Sonarul cu scanare laterală; Profiler sub-fund; si alte echipamente de supraveghere, ROV, precum și suita completă de echipamente de punte. Deplasarea sa este 304.90 tone si rezistenta este de 20 de zile.

Scanare laterală / sistem Profiler Sub-Bottom
Scanare laterală / sistem Profiler Sub-Bottom este utilizat pentru identificarea și caracterizarea straturilor de sedimente sau de rocă sub fundul mării. (Sondaj magnetic)
vehicul comandă de la distanță
SSF barca de lucru e echipat cu un vehicul comandă de la distanță (ROV)
echipament de lucru cu barca
studiu scop multiplu & suport DP echipamente de lucru ROV navelor "

A fost nevoie de SSF peste un an pentru a construi barca de lucru în mod normal ar dura doar jumătate din timp pentru a termina. De ce? O barcă de lucru bun necesită o mare stabilitate, în scopul de a consolida precizia datelor atunci când efectuează cercetarea maritimă sub mare. Așa cum a fost construit barca de lucru, s-au miriade de ajustări - pentru a verifica acuratețea datelor după instalarea fiecare echipament; pentru a asigura stabilitatea echipamentelor atunci când se deplasează cu barca; pentru a asigura instalarea nu cauzează o cocă dezechilibrată.

" Polaris are peste douăzeci de piese de echipamente instalate pe vapor, este foarte dificil de a face orice ajustări odată ce acestea sunt fixate. Orice schimbare poate provoca influențe puternice în colectarea de date și de echilibrare cu barca lui. În Taiwan, suntem lider de constructor barca în acest industrie, suntem capabiliîndeplinească standarde înalte ale clienților. ", a declarat domnul Guo, directorul SSF .

Polaris este adus înapoi la SSF pentru a verifica în fiecare an. Din cauza numărului crescut de sarcini, camerele și echipamentele sunt renovate și modernizate la standarde mai înalte. spune dl Guo.

camera de zi de a lucra cu barca Polaris

Este BV, DNV aprobat. Pentru a dobândi dreptul de a lucra în International oceane, în special pentru a face față vremii dure din Oceanul Indian, Polaris și toate echipamentele din barca sunt certificate. Indiferent de structura corpului, rezistența la abraziune și rigiditate, viteza cu barca, iar materialul, SSF inginerie echipa lui, cu o experienta condimentată poate asigura Polaris cele mai bune performanțe în mare.

" SSF barca lui este mai scumpă în comparație cu altele, dar ele oferă cele mai bune pentru bărci cu FRP. Am ales SSF pentru buna calitate. În prezent, Polaris are un program complet. De asemenea , obtinerea de cereri de la clienții din Japonia și Filipine , care doresc să lucreze cu ea. ", A declarat domnul Zhao, directorul Polaris .

barca de lucru - Polaris

SSF este recunoscut ca fiind un pionier in proiectarea si fabricarea workboats si a vaselor. Workboats lor sunt proiectate special pentru a realiza diverse provocări , în scopul de a prezenta cele mai bune. SSF a fost construirea workboats , inclusiv studiile din pescuit , navele de anchetă oceanografice , deversare de petrol a preveni barci, ambarcatiuni de lucru de patrulare , bărci cu care lucrează râu , etc. Și puternic lor de lucru cu barca personalizate capacitatea le-a permis de a construi orice workboats care pot face față cu operațiunile de dure.

Contactati un constructor Taiwan barca - SSF

Navei de lucru, Polaris , are capacitate mare în realizarea sarcinilor subacvatice, în special în căutarea pentru cutia neagră atunci când se întâmplă o catastrofă. Acesta a fost echipat cu un 1,6 milioane USD SSS + SBP vehicul de remorcare profundă, care a avut un sistem la cheie complet integrat cu telemetrie digitală pe un singur cablu coaxial de remorcare până la 6,000m, etc.

Din cauza costurilor ridicate și pe distanțe lungi pentru închirierea unei nave DP, 12.000 USD pe zi, a întărit și mai mult nevoia de o barcă de lucru care urmează să fie construit în Taiwan. Polaris a avut drept scop de a ridica nivelul subdezvoltat al cercetării marine și diferite alte sarcini în Taiwan.

Indiferent dacă este efectuarea de cercetare a resurselor energetice, cercetarea speciilor marine, studii istorice, de salvare de ocean dezastru sau de foraj marin, Polaris , barca de lucru, a fost capabil de a completa toate aceste sarcini standard ridicat. Până în prezent, Polaris a participat deja la observarea de la distanță a conductelor submarine pentru Taiwan cele mai mari companii de energie și petrol.

 • proiectarea de barca de lucru Polaris
 • proiectarea de barca de lucru Polaris
de lucru cu barca Polaris

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) , constructor barca de lucru, program de calculator avansate importate, sistem de proiectare și noua tehnologie integrată clădire cu barca pentru a spori Polaris capacitatea '. Ea le-a permis să impulsioneze experiența lor colective tehnice și practice cu cele mai bune metode și materiale disponibile pentru a construi bărci de muncă ușoare FRP în greutate, în același timp, cu mai multă putere.

barca de lucru este, de asemenea, numit barca de poziționare dinamică, barca DP, vas de cercetare și de ocean navă DP.


Despre SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. - 36 'până la 85' constructor de barca din fibra de sticla inovatoare


SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) este un constructor de barca din Taiwan care a vandut mai mult de 1.000 de barci din peste 30 de țări DNV, CR, LR, certificari BV. SSF este situat în Qijing, Kaohsiung, care este de numai douăzeci minute departe de aeroport. SSF are două masive de 7.000 de plante metru pătrat , care le permit să construiască bărci de la 36 "la 85" . Indiferent dacă este barci de pescuit, barci de pasageri, bărci de lucru, iahturi sau iahturi personalizate, SSF abilitățile profesionale de construcții barca e, utilizarea de materiale de înaltă calitate și un design sofisticat cu barca poate depăși așteptările dumneavoastră.
Contactati un constructor Taiwan barca - SSF

barcă de lucru care se face prin SSF

SSF 's ( SHING SHENG FA ) de lucru de barci

de pescuit cu barca proces 80GT
Trial barca de pescuit

80 GT

Mai Mult
oceanografic 260GT barca de lucru
Oceanografic barca de lucru

260 GT

Mai Mult
râu 19GT barca de lucru
Râu barca de lucru

19 GT

Mai Mult
barcă de patrulare 5GT
barca de patrulare

5 GT

Mai Mult
barcă de patrulare * 55GT întrerupte
barca de patrulare

55 GT

Mai Mult

* Caietul de sarcini Fiecare barca lui variază în funcție de nevoile clientului, vă rugăm să ne trimiteți o cerere pentru consultare ulterioară.

Mai multe despre SSF - Un constructor de barca cu 43 de ani de experiență

Contactati un constructor Taiwan barca - SSF

Trimite-o anchetă

De contact SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Contactați un constructor de barca pentru clădirea dumneavoastră barca, design de iahturi, reparații barca, și barca personalizate.

întreba acum

Gata de e-Support

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Acțiune

Produse legate de căutare

English | Español | Türkçe | العربية | Italiano | Română | Русский | Ελληνικά | ไทย | 한국어 | فارسی | Việt | Français | Indonesia | 日本語 | हिन्दी | Deutsch | Português | Polska | Nederlands | Filipino | Close