• ψάρια που caaught από βαθιά αλιευτικό σκάφος στη θάλασσα

  Εξαιρετικά Χαμηλής Θερμοκρασίας αλιευτικό σκάφος από SHING SHENG FA

  DNV, CR, LR, πρότυπα BV, μακράς διαρκείας αλιευτικών σκαφών

  Εξοικονόμησης ενέργειας και ανθεκτικό Εμπορική Ψαρόβαρκες

 • ψάρια που caaught από βαθιά αλιευτικό σκάφος στη θάλασσα

  Έως 340 τόνους. Μείον 60 βαθμούς Κατάψυξη Σύστημα ψύξης για την Ποιότητα Sashimi

  Εξοικονόμησης ενέργειας. Ανθεκτική ΠΠΕ Θαλασσινό αλιευτικό σκάφος για σας να ταξιδέψει μακριά

  DNV Νορβηγία CR, LR και BV πιστοποιημένα Deep Sea τόνου Ψάρια αλιευτικών σκαφών

Άρθρο

Deep Sea Fishing Boat Professional Κατασκευαστής - SHING SHENG FA

βαθέων υδάτων αλιευτικό σκάφος που οικοδομήθηκε από SHING SHENG FA

Στο βαθύ βιομηχανία θάλασσα της αλιείας, SHING SHENG FA αλιευτικά σκάφη 's είναι αξιόπιστες για την ποιότητά τους.

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SHING SHENG FA ) είναι ένας οικοδόμος fiberglass βάρκα με εμπειρία ωριμασμένο. Μέχρι τώρα, περισσότερα από 1.000 σκάφη, 70 τόνους σε 340 τόνους, έχουν κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, για τους αγοραστές στην πάνω από 30 χώρες. Ειδικά στον κλάδο της αλιείας βαθέων υδάτων, SHING SHENG FA 's ψαροκάικα είναι αξιόπιστες για την ποιότητά τους, λόγω της χωρίς συμβιβασμούς στάση τους στο σκάφος ποιότητα και το σχεδιασμό των κτιρίων, η οποία είναι κρίσιμη για την αλιεία βαθέων υδάτων εκδρομές. με παραγάδια τόνου, μηχανότρατες, γρι-γρι, φακό αλιευτικά σκάφη, καλαμάρια αλιευτικά σκάφη, και πόλο και γραμμές εκκίνησης αλιευτικά σκάφη έχουν συνήθως κατασκευαστεί από το 1971.

Εξοικονόμησης ενέργειας και ανθεκτικό Εμπορική αλιευτικό σκάφος για SHING SHENG FA Πελάτη

Το αλιευτικό σκάφος αλμυρού νερού είναι συνήθως σχεδιασμένα για το εχθρικό περιβάλλον, ως εκ τούτου, ένα αξιόπιστο προμηθευτή αλιευτικό σκάφος είναι σημαντική. Στερεά και χειροποίητα κύτους βάρκα, ακριβή ενσωματωμένη εγκατάσταση που έχει συσταθεί, και αξιόπιστη καταψύκτη χαμηλής θερμοκρασίας για το πάγωμα των αλιευμάτων, SHING SHENG FA »οι πελάτες s σύλληψη υψηλής ποιότητας και ακριβά ψάρια ανοικτής θαλάσσης, και το αποτέλεσμα είναι επιβράβευση. SHING SHENG FA « στόχος s είναι να σχεδιάσει και να κατασκευάσει την εξοικονόμηση ενέργειας και μακράς διάρκειας των αλιευτικών σκαφών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις χαμηλές αποθέματα ιχθύων και ανταποκρίνονται στα διεθνή πολιτική αλιείας.

LIEN HSIANG Buys Τόνου αλιευτικό σκάφος από SHING SHENG FA για επτά χρόνια

Ένα από SHING SHENG FA πελατών s, LIEN HSIANG ΑΛΙΕΙΑΣ CO., LTD (LIEN HSIANG), είναι μια αλιευτική εταιρεία της Ταϊβάν-βάση που ξεκίνησε την αλιεία τόνου βαθέων υδάτων πριν από επτά χρόνια και έχει διεξάγει σε όλο τον κόσμο που αλιεύουν με τη σημαντική παραγωγή. Ενώ πολλοί αλιείς τόνου εξακολουθούν να προτιμούν μεγάλα σκάφη και τα μεγάλα αλιεύματα, LIEN HSIANG άρχισε την αλίευση ψαριών τόνου χρησιμοποιώντας ένα 160 ton αλιευτικό σκάφος ΠΠΕ. Επί του παρόντος, το μεγαλύτερο είναι 340 τόνοι. Με τον ακριβή εσωτερικό συσταθεί και σε βάθος την τεχνολογία κτίριο, βάρκα τους καθοδηγεί ομαλά σε ανοικτό νερό.

Κάθε φορά όταν LIEN HSIANG δίνει εντολή, θα προτείνουν και να διαπραγματευτούν με SHING SHENG FA για το πώς να βελτιώσετε την απόδοση της επόμενης βάρκα. Όπως η μείωση της θερμοκρασίας του καταψύκτη και μεταγωγής πόλο υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα για να αντέχει τη δύναμη συρτή.

Αλιεία τόνου βάρκα LIEN HSIANG χρησιμοποιεί το σύστημα κορυφαίο επίπεδο πάγωμα από την Ιαπωνία, η οποία είναι πολύ πιο ακριβά. Σωλήνες από κράμα αλουμινίου και σωλήνες, σανίδες από ανοξείδωτο χάλυβα για την ποιότητα κατάψυξη και αποθήκευση εν ψυχρώ. (Ιαπωνικά καταψύκτη με την Ταϊβάν σύστημα σωληνώσεων μπορεί επίσης να υποχρεωθεί να μειώσει το κόστος.) Τελικά, ως αποτέλεσμα, η εμπορική αλιεία τόνου επιχειρήσεων LIEN HSIANG είναι ευημερούν.

Μέχρι στιγμής, LIEN HSIANG έχει αγοράσει δέκα αλιεία τόνου σκάφη από SHING SHENG FA , με ένα εύρος μεγέθους από 100 τόνους, 230 τόνους σε 340 τόνους.

βαθέων υδάτων αλιευτικό σκάφος που οικοδομήθηκε από SHING SHENG FA

SHINE SHENG FA της ΠΠΕ αλιευτικό σκάφος ηθική της εργασίας

Επιμείνετε σχετικά με το τι είναι σωστό και να οικοδομήσουμε ένα σκάφος που πρόκειται να βοηθήσει τους πελάτες να πιάσει ψάρια στον ωκεανό? αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συμβιβασμός σχετικά με ακατάλληλη απαίτηση και να είναι επαγγελματίας.

Εάν η διαδικασία πλαστικοποίησης δεν γίνεται σωστά, διαρροές νερού? Εάν το πρόγραμμα Εγκατάστασης Το εσωτερικό είναι ακατάλληλη, το σκάφος είναι ισορροπημένη, η οποία μπορεί να επηρεάσει την συρτή λειτουργία. Μεγαλώνοντας στην ψαραγορά, Liu Xiong Qu (κ Liu), ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του LIEN HSIANG, παρακολούθησαν πολλά αλιευτικά σκάφη έρχονται και φεύγουν κάθε μέρα. Με βάση την παρατήρηση, Mr.Liu μάθει πού να αγοράσουν τα αλιευτικά σκάφη του.

"Στο λιμάνι, μπορείτε να δείτε τα πληρώματα προσθήκη νερού σε μια βιασύνη να εξισορροπήσει μια βάρκα μετά την εκφόρτωση των ψαριών. Ανάμεσα σε όλες τις βάρκες, μόνο SHING SHENG FA αλιευτικό σκάφος 's μείνει ακόμα." Ο κύριος Liu υπενθύμισε. "Και αυτός είναι ο λόγος που έχω αγοράζουν αλιευτικό τους σκάφος αφού και δεν υπάρχει λύπη.».

βαθέων υδάτων αλιευτικό σκάφος που οικοδομήθηκε από SHING SHENG FA
SHINE SHENG FA για αλιευτικό σκάφος για την Ποιότητα Sashimi - Μείον 60 Βαθμός Κατάψυξη Σύστημα ψύξης
κατεψυγμένα σύστημα για αλιευτικά σκάφη ανοικτής θάλασσας

Κατάψυξη-embedded εμπορικό πλοίο για τον έλεγχο της επιθυμητής θερμοκρασίας.

 • Φρέσκο ​​ψάρι τόνος στην αλιεία βαθέων υδάτων σκάφος
 • Φρέσκο ​​ψάρι τόνος στην αλιεία βαθέων υδάτων σκάφος
 • Φρέσκο ​​τόνο sashimi ψάρια

SHING SHENG FA 's αλιευτικό σκάφος σας επιτρέπει να πιάσει ψάρια με τη σημαντική παραγωγή.

Λόγω της SHING SHENG FA FRP με παραγάδια κατάψυξη-embedded 's, LIEN HSIANG είναι σε θέση να προσφέρει εκλεκτά ψάρια ποιότητα τόνου στην Ιαπωνία.

Στην Ιαπωνία, η τιμή κορυφαίας ποιότητας sashimi θαλασσινά τόνου είναι περίπου 600-700 ιαπωνικό γεν ανά κιλό, και η ζήτηση είναι υψηλή. Ωστόσο, δεν είναι κάθε αλιευτική εταιρεία μπορεί να παρέχει τα ψάρια που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις για σασίμι. LIEN HSIANG μπορεί.

Από τη στιγμή που ένα ψάρι τόνου που αλιεύεται, το όργανο πρέπει να φθάσει -20 ° C? το σώμα του ψαριού φθάσει -40 ° C σε οκτώ ώρες, -60 ° C από τη στιγμή που η όλη διαδικασία κατάψυξης γίνεται.

Όταν τα ψάρια φτάνει στο λιμάνι, ένας επιθεωρητής ακούει τον ήχο του ψαριού χτυπώντας ο ένας τον άλλον, η οποία θα πρέπει να ακούγεται πεντακάθαρα. Αργότερα, μια οπή διανοίγεται στο ψάρι και η θερμοκρασία ελέγχεται με ένα θερμόμετρο. Είναι να αποφευχθεί η επιδείνωση των κυττάρων των ψαριών. Με SHING SHENG FA με παραγάδια 's FRP κατάψυξη-embedded, ψάρι τόνος καταψύχεται σε καλή διαδικασία.

Τι θεωρείται Όταν Αγοράζοντας ένα Ultra-Low Θερμοκρασία αλιευτικό σκάφος από SHING SHENG FA

Πόσο μακριά και πόσο καιρό θα ταξιδέψουν καθορίζει το σχεδιασμό σας σκάφος Όταν αγοράζετε ένα παραγάδια από. SHING SHENG FA , θεωρούνται αυτοί οι παράγοντες: το σχήμα του σκάφους, μούχλα σχεδιασμό, το μέγεθος, το σχεδιασμό του θαλάμου διακυβέρνησης, την επιλογή fiberglass, ρητίνη και πλαστικοποίηση, η θερμοκρασία κατάψυξης σταθεροποίηση, καλωδίωση σκάφος και υδραυλικών εγκαταστάσεων, βάρκα σπίτι επίπλωση, πόλο υλικό, προσομοίωση σε υπολογιστή, το πάχος του σκάφους του συστήματος καταψύκτη, το φως και την ταχύτητα πλοήγησης, η επιλογή της ηλεκτρικής γεννήτριας και κινητήρα, συνάντηση DNV, CR, LR, BV, πρότυπα ABS, σχετικά με τη λειτουργία της θάλασσας ημέρες, η χρήση του φυσικού αερίου και τον έλεγχο της θερμοκρασίας του καταψύκτη, GPS / πλότερ / βυθόμετρο, κ.λπ.

βαθέων υδάτων αλιευτικό σκάφος που οικοδομήθηκε από SHING SHENG FA
Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

Κατηγορία προιόντος

Στείλτε μια έρευνα

Επικοινωνία SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Επικοινωνήστε με έναν βαρκάρη για την οικοδόμηση σας σκάφος, το σχεδιασμό γιοτ, επισκευής σκαφών, και προσαρμοσμένες βάρκα.

ρωτήσετε τώρα

Έτοιμο e-Support

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

σχετίζονται Αναζήτηση προϊόντων

English | Italiano | Русский | हिन्दी | ไทย | Français | فارسی | 日本語 | Nederlands | Português | Türkçe | Polska | Việt | 한국어 | Ελληνικά | Indonesia | Română | Deutsch | Filipino | العربية | Español | Close