• 'S werelds eerste glasvezel werken boot - Polaris

  Workboat Builder voor 43 jaar

  Aangepast ontwerp. One - stop service aan uw speciale verzoeken te voldoen

  Glasvezel werkboot voor zware operaties

 • werken boot Polaris

  SHING SHENG FA - Work Boat Supply voor Gas & Oil Exploration, Survey, Pipeline Repair

  Werkboot bouwer met 43 jaar ervaring - SSF

  Glasvezel werkboot voor zware operaties

Artikel

Taiwan-Made Working Boat maakt indruk Amerikaans leger US Military bij het trekken ontmanteld Figter Plane

 • werken boot Polaris
 • De woonkamer van werken boot Polaris
 • De woonkamer van werken boot Polaris
 • de slaapkamer van werken boot Polaris
 • de slaapkamer van werken boot Polaris

Een paar maanden geleden, een Taiwanese-owned Amerikaanse gevechtsvliegtuig neergestort in de oceaan in de buurt van Taiwan, dat een werkende boot nodig om het puin te trekken. Echter, met de 2,8 ton puin van een straaljager geplakt 1/3 in de zeebodem - de oceaanbodem is koud, donker, bedekt met een papperig vuil - de onderwaterwereld trekken taak was uiterst moeilijk. Onder de bezorgdheid van het Amerikaanse leger, POLARIS werd toegewezen aan de job uit te voeren met behulp van zijn uitgerust ROV (Remotely Operated Vehicle), dynamische functie systeem, deep sleep-systeem, enz. Als gevolg daarvan POLARIS onder de indruk van de Amerikaanse marine vertegenwoordiger met grote prestaties.

Voor een lange tijd, zijn Taiwanese bedrijven zijn vertrouwen op het inhuren van buitenlandse werken boten naar onderwater taken uit te voeren. "Het hebben van het werken boten van Japan of de Filippijnen om te werken in Taiwan was niet alleen duur, maar ook tijdrovend, het is niet erg praktisch." zegt de heer Zhao, een marien professor die is ingehuurd om onderwater taken en scheepsbouw te coördineren. Als gevolg van de groeiende vraag in Taiwan, POLARIS werd gebouwd.

Tot nu toe, POLARIS is bekroond NBIA (National Business Incubation Association) en heeft ook gediend bedrijven met olie en gas exploratie, pijpleidingen onderhoud, vulkaanuitbarsting studies en andere projecten die onder water werk te betrekken.

Wat u moet weten over het werken boot SSF build

Kaohsiung, Taiwan - Polaris is beter dan andere werkschepen in onderwater onderzoek en enquêtes door het leveren van dwingende gegevens naar olie, gas en water bedrijven.

Vijf jaar geleden, de heer Zhao, de manager van Dragon Prince Hydro-Survey Enterprise Co, contact opgenomen met SSF om een werkende boot die in staat is het uitvoeren van taken die door de Taiwanese bedrijven worden gevraagd is gebouwd. De taken zijn onder andere olie en gas exploratie, pijpleidingen enquêtes, stakker zoekopdrachten, reparatie en verzendkosten. Polaris werd gecertificeerd om te werken in Taiwan, later werd opgewaardeerd en gecertificeerd om internationaal te werken.

"Het was een werkboot gebouwd om Taiwanese bedrijven te dienen, nu is het gebruikt om diepzee enquête voor klanten uit de Filippijnen en Japan. Als ze dan op bezoek kwam Polaris , ze waren echt onder de indruk van de apparatuur die we hebben in de boot." De heer Zhao zegt.

Polaris is gebouwd voor de wereldwijde activiteiten die multi-role survey mogelijkheden, waaronder ROV inspectie, pijpleidingen en kabelroute enquêtes, hoge resolutie seismische surveys, alsmede milieu enquêtes te bieden.

Polaris is uitgerust met een volledige reeks van high-tech verwijzing station; Kongsberg Multibeam Sounders; Onderwater Acoustic Position System; Digital Side Scan Sonar; Sub-Bottom Profiler; en andere survey apparatuur, ROV, evenals uitgebreide suite van het dek apparatuur. De verplaatsing is 304,90 ton en het uithoudingsvermogen is 20 dagen.

Side Scan / Sub-Bottom Profiler-systeem
Side Scan / Sub-Bottom Profiler systeem wordt gebruikt om lagen van sediment of rock te identificeren en te karakteriseren onder de zeebodem. (Magnetic Survey)
ROV
SSF 's werkboot uitgerust met Remotely Operated Vehicle (ROV)
werken boot apparatuur
Multiple enquête doel & ROV support werken DP apparatuur schepen '

Het duurde SSF meer dan een jaar aan het werk boot te bouwen, zoals dat normaal zou het slechts de helft te nemen van de tijd om te eindigen. Waarom? Een goede werkboot vereist grote stabiliteit om de nauwkeurigheid van de gegevens te versterken bij het uitvoeren van maritiem onderzoek onder de zee. Als het werk boot werd gebouwd, waren er talloze aanpassingen - tot de nauwkeurigheid van de gegevens te controleren na elk stuk van de apparatuur is geïnstalleerd; stabiliteit apparatuur wanneer de boot beweegt waarborgen; de installatie verzekeren geen onevenwichtige romp veroorzaken.

" Polaris heeft meer dan twintig onderdelen van de uitrusting op de boot is geïnstalleerd, is het erg moeilijk om aanpassingen te maken als ze eenmaal zijn opgelost. Eventuele wijzigingen kunnen sterke invloeden veroorzaken bij het verzamelen van gegevens en balancing boot. In Taiwan, zijn wij de toonaangevende botenbouwer in deze industrie, zijn wij in staat te voldoen aan hoge eisen van de klant. ", aldus de heer Guo, de manager van SSF .

Polaris is terug gebracht SSF voor check-up per jaar. Vanwege de toename van het aantal taken, de kamers en apparatuur zijn gerenoveerd en opgewaardeerd tot hogere normen. zegt de heer Guo.

De woonkamer van werken boot Polaris

Het is BV, DNV goedgekeurd. Om het recht om te werken in de internationale Oceans te verwerven, in het bijzonder het omgaan met de barre weersomstandigheden in de Indische Oceaan, Polaris en alle apparatuur in de boot zijn gecertificeerd. Ongeacht de structuur van de romp, de stijfheid en de slijtvastheid, bootsnelheid en het materiaal, SSF 's engineering team, met doorgewinterde ervaring kan u verzekeren Polaris presteert het beste in de zee.

" SSF boot 's is duurder in vergelijking met anderen, maar ze bieden het beste voor FRP boten. We kiezen SSF voor de goede kwaliteit. Op dit moment, Polaris heeft een vol programma. We zijn ook steeds verzoeken van Japan en de Filippijnen klanten die willen werken met haar. ", Aldus de heer Zhao, de manager van Polaris .

werken boot - Polaris

SSF is erkend als een pionier in het ontwerpen en vervaardigen werkschepen en schepen. Hun werkboten zijn specifiek ontworpen om verschillende uitdagingen om de beste te presenteren bereiken. SSF bouwt werkboten waaronder visserij- proeven , oceanografisch onderzoek schepen , olieramp te voorkomen boten, patrouille werken boten , rivier werken boten , enz. En hun sterke werken boot op maat mogelijkheid konden ze elke werkboten die kan omgaan met agressieve handelingen op te bouwen.

Neem contact op met een Taiwan botenbouwer - SSF

Het werkschip, Polaris , heeft een hoge capaciteit bij het vervullen van onderwater taken, met name in het zoeken naar de zwarte doos wanneer een ramp gebeurt. Het was uitgerust met een 1,6 miljoen USD SSS + SBP diepe trekken van het voertuig, die een volledig geïntegreerd turnkey systeem moest met een digitale telemetrie meer dan één coaxiale sleepkabel tot 6000m, etc.

Vanwege de hoge kosten en lange afstand voor het huren van een DP vat, 12.000 dollar per dag, verder versterkt de noodzaak van een werkschip worden gebouwd in Taiwan. Polaris is bedoeld om de onderontwikkelde niveau van marien onderzoek en andere taken verhogen in Taiwan.

Ongeacht of het is het uitvoeren van energiebron onderzoek, mariene soorten onderzoek, historische studies, oceaan ramp reddingen of offshore-boringen, Polaris , de werkende boot, in staat was om het invullen van al die hoge standaard taken. Tot nu toe, Polaris heeft al deelgenomen aan de afgelegen observatie van onderzeese pijpleidingen voor het grootste macht en olie-Taiwan bedrijven.

 • het ontwerp van werken boot Polaris
 • het ontwerp van werken boot Polaris
werken boot Polaris

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) , de werkende scheepsbouwer, geïmporteerd geavanceerde computer software, ontwerp-systeem en geïntegreerde nieuwe boot bouwtechnologie te verbeteren Polaris 'mogelijkheden. Zij konden ze hun collectieve technische en praktische ervaring met alle methoden en materialen voor lichtgewicht FRP werken boten bouwen benutten, tegelijkertijd met meer kracht.

Werken boot wordt ook wel dynamic positioning boot, DP boot, oceaan onderzoeksschip en DP vat.


Over SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. - 36 'tot 85' innovatieve glasvezel botenbouwer


SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) is een Taiwan botenbouwer wie er verkocht meer dan 1.000 boten in meer dan 30 landen DNV, CR, LR, BV certificeringen. SSF bevindt zich in Qijing, Kaohsiung, dat is slechts twintig minuten uit de buurt van het vliegveld. SSF heeft twee enorme 7000 vierkante meter planten , die hen in staat stellen om te bouwen boten van 36 'tot 85' . Ongeacht of het nu vissersboten, passagiersboten, werken boten, jachten of aangepaste jachten, SSF 's professionele botenbouw vaardigheden, het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde boot ontwerp kan uw verwachtingen overtreffen.
Neem contact op met een Taiwan botenbouwer - SSF

werken boot die door SSF

SSF 's ( SHING SHENG FA ) werkt boten

visserij- proef boot 80GT
Visserij- Trial Boot

80 GT

Meer
oceanografische werken boot 260GT
Oceanografische werken boot

260 GT

Meer
rivier werken boot 19GT
River Werken Boat

19 GT

Meer
patrouilleboot 5GT
Patrouilleboot

5 GT

Meer
patrouilleboot * Discontinued 55GT
Patrouilleboot

55 GT

Meer

* Specificatie Elke boot's varieert op basis van behoeften van de klant, dan kunt u stuur ons een aanvraag voor verder overleg.

Meer over de SSF - Een boot bouwer met 43 jaar ervaring

Neem contact op met een Taiwan botenbouwer - SSF

Stuur een onderzoek

Contact SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Neem contact op met een botenbouwer voor uw boot bouwen, yacht design, boot reparatie, en boot op maat.

Informeer nu

Klaar e-Support

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", onze specialisten zullen met u binnenkort in de lucht.

Delen

Zoek naar gerelateerde producten

English | Español | Türkçe | العربية | Italiano | Română | Русский | Ελληνικά | ไทย | 한국어 | فارسی | Việt | Français | Indonesia | 日本語 | हिन्दी | Deutsch | Português | Polska | Nederlands | Filipino | Close