• Πρώτο fiberglass στον κόσμο βάρκα εργασίας - Polaris

  Workboat Builder για 43 Έτος

  Προσαρμοσμένη σχεδίαση. Ένα - Σταματήστε Υπηρεσία να ανταποκρίνεται στις ειδικές απαιτήσεις σας

  Fiberglass workboat για σκληρές εργασίες

 • εργασίας βάρκα Polaris

  SHING SHENG FA - Εργασίες Σκαφών Προμήθεια Φυσικού Αερίου & Πετρελαίου Έρευνα, Έρευνα, την επισκευή των αγωγών

  Workboat οικοδόμος με 43 χρόνια εμπειρίας - SSF

  Fiberglass workboat για σκληρές εργασίες

Άρθρο

Ταϊβάν-Made Εργασίας Σκάφος Εντυπωσιάσει αμερικανική στρατιωτική στρατού των ΗΠΑ κατά το τράβηγμα παροπλιστεί Figter Αεροπλάνο

 • εργασίας βάρκα Polaris
 • Το σαλόνι της εργασίας βάρκα Polaris
 • Το σαλόνι της εργασίας βάρκα Polaris
 • η κρεβατοκάμαρα της εργασίας βάρκα Polaris
 • η κρεβατοκάμαρα της εργασίας βάρκα Polaris

Πριν από λίγους μήνες, μια ταϊβανέζικη ιδιοκτησίας ΗΠΑ μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στον ωκεανό κοντά στην Ταϊβάν, η οποία απαιτεί μια βάρκα που εργάζονται για να τραβήξει τα συντρίμμια. Ωστόσο, με τα συντρίμμια 2,8 τόνων από ένα μαχητικό τζετ κολλήσει 1/3 στο βυθό της θάλασσας - το πυθμένα του ωκεανού είναι κρύο, σκοτεινό, καλύπτεται σε ένα πουρέ βρωμιά - η υποβρύχια τράβηγμα έργο ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Σύμφωνα με την ανησυχία του αμερικανικού στρατού, POLARIS ανατέθηκε να εκτελέσει την εργασία χρησιμοποιώντας εξοπλισμένο ROV του (τηλεχειριζόμενο όχημα), το δυναμικό σύστημα θέσης, βαθύ σύστημα ρυμούλκησης, κ.λπ. Ως αποτέλεσμα, POLARIS εντυπωσίασε το θαλάσσιο εκπρόσωπος των ΗΠΑ με μεγάλη απόδοση.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι εταιρείες της Ταϊβάν στηρίζονται στην πρόσληψη ξένων σκαφών που εργάζονται για τη διεξαγωγή υποβρύχιων εργασιών. "Έχοντας εργασίας πλοία από την Ιαπωνία ή Φιλιππίνες για να εργαστούν στην Ταϊβάν δεν ήταν μόνο δαπανηρή αλλά και χρονοβόρα, δεν είναι πολύ πρακτικό." λέει ο κ Zhao, ένα θαλάσσιο καθηγητής που έχει προσληφθεί για να συντονίσουν τις υποβρύχιες εργασίες και κατασκευή σκαφών. Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων στην Ταϊβάν, POLARIS χτίστηκε.

Μέχρι στιγμής, POLARIS έχει βραβευτεί NBIA (National Business Incubation Association) και, επίσης, έχει εξυπηρετήσει τις εταιρείες με την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου, συντήρηση αγωγών, οι μελέτες έκρηξη του ηφαιστείου και άλλα έργα που περιλαμβάνουν υποβρύχια εργασία.

Τι πρέπει να ξέρετε για την εργασία σκάφος SSF κατασκευή

Kaohsiung, Ταϊβάν - Polaris είναι ξεπερνώντας άλλες workboats σε υποβρύχιες έρευνες και μελέτες με την παροχή επιτακτική δεδομένων για εταιρείες πετρελαίου, φυσικού αερίου και νερού.

Πριν από πέντε χρόνια, ο κ Zhao, ο διευθυντής του Dragon Πρίγκιπα Hydro-Έρευνα Enterprise Co, επικοινώνησε με SSF να οικοδομήσουμε μια βάρκα εργασίας που είναι σε θέση να εκτελέσουν τα καθήκοντα που έχουν ζητηθεί από τις εταιρείες της Ταϊβάν. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν το φυσικό αέριο και την εξερεύνηση πετρελαίου, έρευνες αγωγού, αναζητήσεις φουκαράς, την επισκευή και τη ναυτιλία. Polaris πιστοποιήθηκε να εργαστούν στην Ταϊβάν, αργότερα, αναβαθμίστηκε και πιστοποιηθεί ότι λειτουργούν σε διεθνές επίπεδο.

«Ήταν μια workboat χτίστηκε για να εξυπηρετήσει τις εταιρείες της Ταϊβάν, τώρα έχει χρησιμοποιηθεί για να παρέχει βαθιά έρευνα στη θάλασσα για τους πελάτες από τις Φιλιππίνες και την Ιαπωνία. Όταν ήρθε να επισκεφτεί Polaris , ήταν πραγματικά εντυπωσιασμένος από τον εξοπλισμό που έχουμε στη βάρκα.", Ο κ Zhao λέει.

Polaris είναι χτισμένο για την παγκόσμια επιχειρήσεις που παρέχουν δυνατότητες έρευνας πολλαπλού ρόλου, συμπεριλαμβανομένων της επιθεώρησης ROV, αγωγών και καλωδίων διαδρομή έρευνες, υψηλής ανάλυσης έρευνες σεισμική απόκτηση, καθώς και το περιβάλλον έρευνες.

Polaris είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σουίτα του σταθμού αναφοράς υψηλής τεχνολογίας? Kongsberg Multibeam Σειρήνες? Υποβρύχια θέση Σύστημα Ακουστικής? Ψηφιακή Side Scan Sonar? Υπο-Bottom Profiler? και άλλους εξοπλισμούς έρευνα, ROV, καθώς και ολοκληρωμένη σουίτα του εξοπλισμού καταστρώματος. μετατόπιση του είναι 304,90 τόνους και η αντοχή είναι 20 ημέρες.

Side Scan / σύστημα Sub-Bottom Profiler
Side Scan σύστημα / Sub-Bottom Profiler χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει και να χαρακτηρίσει στρώματα ιζημάτων ή πετρωμάτων κάτω από το θαλάσσιο πυθμένα. (Μαγνητική)
τηλεχειριζόμενο όχημα
SSF σκάφος εργασίας 's εξοπλισμένη με τηλεχειριζόμενο όχημα (ROV)
εργασίας εξοπλισμό βάρκα
έρευνα πολλαπλών χρήσεων & υποστήριξη DP Εξοπλισμός ROV εργασίας των πλοίων

Χρειάστηκε SSF πάνω από ένα χρόνο για να χτίσει το σκάφος εργασίας, όπως κανονικά θα πάρει μόνο το ήμισυ του χρόνου για να ολοκληρωθεί. Γιατί; Μια καλή σκάφος εργασίας απαιτεί μεγάλη σταθερότητα, προκειμένου να ενισχύσει την ακρίβεια των δεδομένων του κατά τη διεξαγωγή της θαλάσσιας έρευνας κάτω από τη θάλασσα. Καθώς το σκάφος εργασίας χτίστηκε, υπήρχαν μυριάδες των προσαρμογών - να ελέγχει την ορθότητα των δεδομένων μετά την εγκατάσταση κάθε κομμάτι του εξοπλισμού? για τη διασφάλιση της σταθερότητας του εξοπλισμού, όταν οι κινήσεις σκάφος? για να εξασφαλιστεί η εγκατάσταση δεν προκαλεί μια ανισόρροπη κύτους.

" Polaris έχει πάνω από είκοσι κομμάτια του εξοπλισμού που εγκαθίσταται στο σκάφος, είναι πολύ δύσκολο να γίνουν προσαρμογές από τη στιγμή που έχουν καθοριστεί. Οποιεσδήποτε αλλαγές μπορούν να προκαλέσουν ισχυρές επιρροές στη συλλογή δεδομένων και την εξισορρόπηση σκάφους. Στην Ταϊβάν, είμαστε η κορυφαία βαρκάρη σε αυτό βιομηχανία, είμαστε σε θέση να ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα των πελατών. », είπε ο κ Guo, ο διευθυντής του SSF .

Polaris είναι έφερε πίσω στο SSF για το check up κάθε χρόνο. Λόγω του αυξημένου αριθμού εργασιών, τα δωμάτια και ο εξοπλισμός ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο σε υψηλότερα πρότυπα. λέει ο κ Guo.

Το σαλόνι της εργασίας βάρκα Polaris

Είναι BV, DNV εγκριθεί. Για να αποκτήσει το δικαίωμα να εργάζονται σε διεθνείς ωκεανούς, ιδίως την αντιμετώπιση της σκληρές καιρικές συνθήκες στον Ινδικό Ωκεανό, Polaris και όλο τον εξοπλισμό του σκάφους είναι πιστοποιημένα. Ανεξάρτητα από τη δομή του κύτους, την αντοχή ακαμψία και την τριβή, την ταχύτητα του σκάφους, και το υλικό, SSF ομάδα μηχανικών 's, με καρυκεύματα εμπειρία μπορεί να διαβεβαιώσει Polaris εκτελεί το καλύτερο στη θάλασσα.

" SSF σκάφος 's είναι πιο ακριβά σε σύγκριση με τους άλλους, αλλά παρέχουν το καλύτερο για ΠΠΕ σκάφη. Επιλέγουμε SSF για την καλή ποιότητα. Επί του παρόντος, Polaris έχει ένα πλήρες πρόγραμμα. Είμαστε, επίσης, να πάρει τα αιτήματα από την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες πελάτες που επιθυμούν να εργαστούν μαζί της. ", Είπε ο κ Zhao, ο διευθυντής της Polaris .

βάρκα εργασίας - Polaris

SSF αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή workboats και σκάφη. Οι workboats τους σχεδιαστεί ειδικά για να επιτύχουν διάφορες προκλήσεις, προκειμένου να παρουσιάσει το καλύτερο. SSF έχει χτίσει workboats συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών της αλιείας , ωκεανογραφικά πλοία έρευνα , πετρελαιοκηλίδα πρόληψη σκάφη, περιπολικά σκάφη εργασίας , βάρκες εργασίας ποταμού , κ.λπ. Και ισχυρή έθιμο σκάφος εργασίας τους ικανότητά τους επέτρεψε να χτίσουν κανένα workboats που μπορεί να αντιμετωπίσει σκληρές εργασίες.

Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

Το σκάφος εργασίας, Polaris , έχει μεγάλη ικανότητα στην ολοκλήρωση υποβρύχια εργασίες, ιδιαίτερα στην αναζήτηση για το μαύρο κουτί όταν συμβαίνει μια καταστροφή. Είναι εξοπλισμένο με 1,6 εκατομμύρια δολάρια ΣΔΤ + ΣΑΠ βαθιά όχημα ρυμούλκησης, η οποία είχε ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα κλειδί στο χέρι με ένα ψηφιακή τηλεμετρίας πάνω μόνο καλώδιο ομοαξονικό ρυμούλκησης έως 6,000m, κ.ά.

Λόγω του υψηλού κόστους και της μεγάλης απόστασης για την ενοικίαση ενός σκάφους ΑΣ, 12.000 δολάρια την ημέρα, ενίσχυσε περαιτέρω την ανάγκη για ένα σκάφος εργασίας που θα κατασκευαστεί στην Ταϊβάν. Polaris είχε ως στόχο να αυξήσει το υπανάπτυκτες επίπεδο της θαλάσσιας έρευνας και διάφορα άλλα καθήκοντα στην Ταϊβάν.

Ανεξάρτητα από το αν θα διεξάγει έρευνα για την ενέργεια των πόρων, τη θαλάσσια έρευνα είδη, ιστορικές μελέτες, διασώσεις καταστροφή των ωκεανών ή υπεράκτιες γεωτρήσεις, Polaris , το σκάφος εργασίας, ήταν σε θέση να ολοκληρώσει όλες αυτές τις υψηλού επιπέδου εργασίες. Μέχρι στιγμής, Polaris έχει ήδη συμμετάσχει στην απομακρυσμένη παρακολούθηση των υποθαλάσσιων αγωγών για τη μεγαλύτερη δύναμη και πετρελαϊκές εταιρείες της Ταϊβάν.

 • ο σχεδιασμός του σκάφους εργασίας Polaris
 • ο σχεδιασμός του σκάφους εργασίας Polaris
εργασίας βάρκα Polaris

SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) , η εργασία βαρκάρη, που εισάγονται προηγμένο λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύστημα σχεδιασμού και ολοκληρωμένη νέα τεχνολογία κατασκευής σκαφών για την ενίσχυση της Polaris ικανότητα ». Θα τους επέτρεψε να αξιοποιήσουν τη συλλογική τεχνική και πρακτική εμπειρία τους με τις καλύτερες μεθόδους και τα υλικά που διατίθενται για την κατασκευή σκαφών που εργάζονται ελαφρύ ΠΠΕ, ταυτόχρονα με περισσότερη δύναμη.

βάρκα εργασίας ονομάζεται επίσης δυναμική σκάφος θέσης, DP πλοίο, των ωκεανών σκάφος έρευνας και σκάφος DP.


Σχετικά με SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. - 36 'έως 85' καινοτόμες fiberglass βαρκάρη


SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. ( SSF ) είναι ένα βαρκάρη Ταϊβάν ποιος πούλησε περισσότερα από 1.000 σκάφη σε περισσότερες από 30 χώρες DNV, CR, LR, BV πιστοποιήσεις. SSF βρίσκεται στο Qijing, Kaohsiung, η οποία είναι μόλις είκοσι λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο. SSF έχει δύο τεράστια 7.000 τετραγωνικών φυτά μετρητή , τα οποία τους επιτρέπουν να χτίσουν σκάφη από 36 'έως 85' . Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αλιευτικά σκάφη, τα επιβατηγά πλοία, σκάφη εργασίας, σκάφη αναψυχής ή προσαρμοσμένα γιοτ, SSF επαγγελματικό κτίριο βάρκα δεξιότητες 's, η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και εκλεπτυσμένη σχεδίαση σκάφος μπορεί να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

σκάφος εργασίας που γίνεται από SSF

SSF 's ( SHING SHENG FA ) σκάφη εργασίας

αλιείας 80GT δίκη βάρκα
Αλιείας Δίκη Σκάφος

80 GT

Περισσότερο
ωκεανογραφικό σκάφος 260GT εργασίας
Ωκεανογραφικό Σκάφος Εργασίας

260 GT

Περισσότερο
ποταμού που εργάζονται 19GT βάρκα
Ποταμός Σκάφος Εργασίας

19 GT

Περισσότερο
περιπολικό σκάφος 5GT
περιπολικό σκάφος

5 GT

Περισσότερο
περιπολικό σκάφος * Διακοπείσες 55GT
περιπολικό σκάφος

55 GT

Περισσότερο

* Προδιαγραφές του κάθε σκάφους ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, παρακαλούμε να μας στείλετε μια έρευνα για περαιτέρω διαβούλευση.

Περισσότερα για SSF - Ένας οικοδόμος βάρκα με 43 χρόνια εμπειρίας

Επικοινωνήστε με έναν Builder Ταϊβάν Σκάφος - SSF

Κατηγορία προιόντος

Στείλτε μια έρευνα

Επικοινωνία SHING SHENG FA BOAT BUILDING CO., LTD. Επικοινωνήστε με έναν βαρκάρη για την οικοδόμηση σας σκάφος, το σχεδιασμό γιοτ, επισκευής σκαφών, και προσαρμοσμένες βάρκα.

ρωτήσετε τώρα

Έτοιμο e-Support

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

σχετίζονται Αναζήτηση προϊόντων

English | Español | Türkçe | العربية | Italiano | Română | Русский | Ελληνικά | ไทย | 한국어 | فارسی | Việt | Français | Indonesia | 日本語 | हिन्दी | Deutsch | Português | Polska | Nederlands | Filipino | Close